Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen volt az esküvőd, s a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az esküvőd, s a lagzid?

Figyelt kérdés
Meséld el milyen volt!
2009. márc. 31. 18:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Az én esküvőm röhelyes volt. Ha érdekelt volna a dolog nagyon elszomorítana, de mivel nem is nagyon izgatott így jót mulatok rajta. Mi már 11 éve élünk együtt a párommal, és egy fél éve házasodtunk össze. Nem is volt nagy esküvő, csak négyen voltun a tanukkal. Az anyakönyvvezetőnek nevezett csitri annyit értett a dolgához, mintha én álltam volna oda. Kb 10 perc alatt lezavarta az egészet, a szövegébe folyton belebakizott, mire beleéltük volna magunkat a dolog ünnepélyes mivoltába, már vége is volt. Semmmi zene, semmi gyertya, még gyűrűt sem kellet húznunk. Csak álltunk ott bután, mert nem akartuk elhinni, hogy ennyi az egész. Aztán egy jót nevettünk rajta, és azóta is úgy gondolok rá, hogy ilyen aztán nincs mindenkinek!!!!!!!! Igazán emlékezetes volt!!!!
2009. márc. 31. 20:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első esküvőm nagyon szép volt hatalmas csillámokkal teli fehér ruha, templom, ruhához illő meseszép csokor közel 200 fő reggelig buli

A második farmer kismama nadrág lila felső se gyűrű se csokor 2 tanú kb 10 perc se az anyakönyv vezetőnél majd onnan irány Tesco hónap eleji nagy bevásárlás

2009. márc. 31. 21:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mint egy álom! Fantasztikus! Hercegnőnek éreztem magam egész nap. Nagyon boldog nap volt.
2009. ápr. 1. 14:26
 4/12 anonim ***** válasza:
17%

Soha nem értettem, hogy visz rá a lélek egy boldog menyasszonyt, hogy 2 tanús esküvőt csináljon...

Jó, nyilván az első válaszolónak is ugyanugy bakizott volna az anyakönyvvezető, de akkor van kivel nevetni rajta, gyűrű is igazán lehetett volna, meg ilyenek... Sose fogom megérteni! Én biztos nem csinálnék 4 fős 'esküvőt', de szerintem aki olyat csinál, az is megbánja idővel... :(

2009. ápr. 1. 14:39
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Első vagyok és az utolsóra reagálnék. Volt gyűrűnk, vártuk a zenét a gyertyát az ünnepi ceremóniát, ugyanis mi ilyet kértünk. Csak az az idióta anyakönyvvezető mindent kihagyott mert egy huszonegynehány éves "csitri" volt, akit én a kora miatt nem tennék ilyen pozícióba. Egyszerűen túl fiatal hozzá nem illik hozzá ez a szerep. De ezt kaptuk és ő úgy gondolta, mivel csak négyen vagyunk így nem kell neki túlcicomázni. A másik dolog. Soha nem fogom megbánni, mert én így gondolkodom. Megvan az oka annak, hogy ilyen lett az esküvőm, de azt most hosszú lenne leírni. Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák!!!!! Rajtam kívül még nagyon sokan vannak, akik négy fős esküvőt tartanak és ugyanolyan boldogok mint akik több száz fővel mulatoznak. Na és mi van akkor? Vannak ilyen emberek is. Szerencsére.
2009. ápr. 1. 16:47
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

14:19-es vagyok!

Először is bocs, hogy off voltam, és köszi, hogy lepontoztatok! Tényleg milyen szerencse, hogy nem vagyunk egyformák :D

Én csak a véleményemet írtam le, mindenkinek van saját, ezt igazán el lehetne már fogadni!

Amikor először írtad az esküvőd, nem valami szép színben tüntetted fel, mostmeg már mégis volt gyűrű, és mégis szép volt? Most akkor melyik?

Nekem még nem volt, és ha lesz, sem szeretnék több 100 főset, mint írtad. De a családomra, és párom családjára nem fogom sajnálni a pénzt, ugyanis sokan tagadják, de valójában az az oka a 4 fős esküvőnek! Nem pont rád értem, de van rá példa!

Ennyi!

2009. ápr. 1. 19:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A Mi esküvőnkön 8-an voltunk összesen(ez a család és a 2 tanú).Kifejezetten örülünk,hogy ennyien voltunk,nagyon kellemes volt,Én is hercegnőnek éreztem magam a ruhámban,az nagy élmény,hogy nem hétköznapi öltözék :)ez már 15 éve volt,a mai napig boldogok vagyunk nagy ceremónia nélkül is.Hiszem hogy a boldogság nem azon múlik,hogy hány száz ember feszít a pár mögött a csiricsáré templomban.
2009. júl. 26. 19:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja és a polgári esküvő utáni "lagzi" egy közeli kis vendéglőben zajlott :D
2009. júl. 26. 19:17
 9/12 anonim ***** válasza:
86%

Igazából semmi extra nem volt. Harmincan voltunk, semmi felhajtás, semmi lehajtás :P, lagzi nem is volt. A polgári este fél hatkor volt, utána elmentünk vacsorázni, oszt' ámen. Eleinte sokan megütköztek ezen, aztán olyanokat hallottunk vissza, hogy életükben jobb esküvőn még nem voltak. Miért? Mert nem arról szólt, hogy vigyünk az ifjú párnak nászajándékot, illetve nem rendeztünk "ki tudja gyorsabban leinni magát"-versenyt. Egyszerű volt, szép, pont a mi ízlésünknek megfelelő. Több nem is kell.

Persze baki nálunk is volt (mert hol ne lett volna), miután a tanúmnak lejárt a személyije, és ez a szertartás előtt 10 perccel derült ki. :P Így egy másik nagyon jó barátnőm lett a tanúm. Nagy ügy...

Összességében ha lehetne megint esküvőm, pot ugyanígy csinálnék mindent.

2009. júl. 27. 10:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Na nekem csak két tanum volt,gyürü egyàltalàn nem,csokrom se,mert a viràgüzlet késön nyitott.

Menyasszonyi ruhàm se,söt szép kontyom se.

Se ünnepi ebéd,se ünnepi vacsora....

Nem örültem neki,muszàly volt.

Pàrom csalàdja nélkül nem akart felhajtàst(màsik orszàgban élnrk,mrg anyagilag is gondba voltunk)

Hàt nem erröl àlmodtam az biztos.

2009. júl. 27. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!