Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az esküvőd, s a lagzid?
Az első esküvőm nagyon szép volt hatalmas csillámokkal teli fehér ruha, templom, ruhához illő meseszép csokor közel 200 fő reggelig buli
A második farmer kismama nadrág lila felső se gyűrű se csokor 2 tanú kb 10 perc se az anyakönyv vezetőnél majd onnan irány Tesco hónap eleji nagy bevásárlás
Soha nem értettem, hogy visz rá a lélek egy boldog menyasszonyt, hogy 2 tanús esküvőt csináljon...
Jó, nyilván az első válaszolónak is ugyanugy bakizott volna az anyakönyvvezető, de akkor van kivel nevetni rajta, gyűrű is igazán lehetett volna, meg ilyenek... Sose fogom megérteni! Én biztos nem csinálnék 4 fős 'esküvőt', de szerintem aki olyat csinál, az is megbánja idővel... :(
14:19-es vagyok!
Először is bocs, hogy off voltam, és köszi, hogy lepontoztatok! Tényleg milyen szerencse, hogy nem vagyunk egyformák :D
Én csak a véleményemet írtam le, mindenkinek van saját, ezt igazán el lehetne már fogadni!
Amikor először írtad az esküvőd, nem valami szép színben tüntetted fel, mostmeg már mégis volt gyűrű, és mégis szép volt? Most akkor melyik?
Nekem még nem volt, és ha lesz, sem szeretnék több 100 főset, mint írtad. De a családomra, és párom családjára nem fogom sajnálni a pénzt, ugyanis sokan tagadják, de valójában az az oka a 4 fős esküvőnek! Nem pont rád értem, de van rá példa!
Ennyi!
Igazából semmi extra nem volt. Harmincan voltunk, semmi felhajtás, semmi lehajtás :P, lagzi nem is volt. A polgári este fél hatkor volt, utána elmentünk vacsorázni, oszt' ámen. Eleinte sokan megütköztek ezen, aztán olyanokat hallottunk vissza, hogy életükben jobb esküvőn még nem voltak. Miért? Mert nem arról szólt, hogy vigyünk az ifjú párnak nászajándékot, illetve nem rendeztünk "ki tudja gyorsabban leinni magát"-versenyt. Egyszerű volt, szép, pont a mi ízlésünknek megfelelő. Több nem is kell.
Persze baki nálunk is volt (mert hol ne lett volna), miután a tanúmnak lejárt a személyije, és ez a szertartás előtt 10 perccel derült ki. :P Így egy másik nagyon jó barátnőm lett a tanúm. Nagy ügy...
Összességében ha lehetne megint esküvőm, pot ugyanígy csinálnék mindent.
Na nekem csak két tanum volt,gyürü egyàltalàn nem,csokrom se,mert a viràgüzlet késön nyitott.
Menyasszonyi ruhàm se,söt szép kontyom se.
Se ünnepi ebéd,se ünnepi vacsora....
Nem örültem neki,muszàly volt.
Pàrom csalàdja nélkül nem akart felhajtàst(màsik orszàgban élnrk,mrg anyagilag is gondba voltunk)
Hàt nem erröl àlmodtam az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!