Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél az esküvőd elött pár héttel?
Nem igaz, milyen taplók vannak itt, ilyen súlyos problémával ír be valaki, erre belerúgtok még egyet. Nem lehet ilyenkor elsiklani a helyesírás fölött, nem bírja a májatok?! Az igazi intelligencia pedig az lenne, ha a kérdésre válaszolnál, és nem kioktatnád a kérdezőt! Más, ha egy általános iskolás gyerek csipcsup problémáról szóló írása lenne tele hibával - de ő felnőtt ember, és választ, segítséget vár.
KÉrdező: ne érdekeljen, hogy már minden le van szervezve - NE MENJ HOZZÁ! Valószínűleg nemsokára bocsánatot fog kérni és ígér majd fűt-fát - ne higgy neki!!! Ha hozzámégy, kiszolgáltatod neki magad, még jobban bántalmazni fog, találkoztam sok bántalmazott nővel, utána is olvastam a témának, beszéltem aktivistákkal - ez így megy!
Nézd meg ezt az oldalt:
Otthagynám. Könnyű ezt mondani, de akkor is így van.
Persze lehet, hogy ő hagy ott téged.
Nem is tudjuk miért bántalmazott. Lehet, hogy mert nincs önkontrollja, az gáz. De lehet, hogy megérdemelted ?
Bocsi, csak gondolkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!