Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így egy "bunkó" megoldás? Mindenképpen szeretnék szép esküvőt!
Sziasztok!
Szép esküvőt szeretnék, nem világra szóró lakodalmat, de a családot, és néhány barátot (kb 40 fő) mindenképpen szeretnék meghívni.
Sok helyen olvastam 4 meg 5 fogásos menüt, ilyesmit sajnos mi nem engedhetünk meg magunknak, hogyha valóban ennyi emberben gondolkodunk...
Arra gondoltam, hidegtálak rendelésével jóval olcsóbban ki lehetne jönni! Így azért mégsem éheztetem a vendégeket, lenne sokféle szendvics, saláta, hidegtál, stb, mégis, együtt, sokan örülhetnénk, mert szerintem ez a lényeg :)
Ez egy "gagyi" megoldás? Csinált már valaki hasonlót?
ha már megtisztelnek azzal a vendégek, hogy elmennek titeket ünnepeli, felveszik a legszebb ruhájukat sokan még külön vesznek erre az alkalomra visznek ajándékot és ott pedig csak nyomorult szendvicsek várnak rájuk, hát elég gáz dolog.
Meg lenne a véleményem egy ilyen esküvőről.
Te is majd menyasszonyi ruhában majszolod a szalámis szendvicset, szép látvány.
A ti esküvôtök, olyan legyen, amilyet akartok. Egy hidegtál is lehet elegáns. De akkor a meghívóra ne "vacsorát", inkább "fogadást" írjatok. (Hogy ezt a rokonság, hogy fogadja - ti tudjátok. Függ attól, pl. milyen messzire utaznak miattatok, inkább fiatalok vagy öregek lesznek, meddig tart a buli és elôtte mennyit "éheztetitek" ôket... stb.)
A hidegtál - pláne egy elegáns, azaz minôségi alapanyagokból készült - egyáltalán nem biztos, hogy olcsóbb. Csináljatok költségvetést, kérdezzetek körbe több éttermet, szállodát, kajarendelô céget, alkudjatok. És ha ezek bedôltek, a boltban is számoljatok utána, hogy pl. felvágottból vagy rendes húsból jöttök-e ki mégis jobban.
Ötlet: Egy hajnalig tartó lagziban elég nagy mennyiség elfogy... fôleg italból, ami sokkal drágább, mint a kaja. Lehet, úgy többet spórolhattok, ha csak 10-11-ig tart a buli. Plusz lesz nászéjszakátok is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!