Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így egy "bunkó" megoldás? Mindenképpen szeretnék szép esküvőt!
Sziasztok!
Szép esküvőt szeretnék, nem világra szóró lakodalmat, de a családot, és néhány barátot (kb 40 fő) mindenképpen szeretnék meghívni.
Sok helyen olvastam 4 meg 5 fogásos menüt, ilyesmit sajnos mi nem engedhetünk meg magunknak, hogyha valóban ennyi emberben gondolkodunk...
Arra gondoltam, hidegtálak rendelésével jóval olcsóbban ki lehetne jönni! Így azért mégsem éheztetem a vendégeket, lenne sokféle szendvics, saláta, hidegtál, stb, mégis, együtt, sokan örülhetnénk, mert szerintem ez a lényeg :)
Ez egy "gagyi" megoldás? Csinált már valaki hasonlót?
Kedves Kérdező!Nem tudom nem észrevenni-és minden bántás nélkül mondom-, hogy azokra akik azt írták, hogy nem értenek vele egyet, mélyen megsértődtél és ennek hangot adtál.Valójában ezt azért nem értem, mert véleményeket vársz(többek közt én is azt gondolom, hogy akkor inkább nem házasodom, minthogy a saját apámnak ki kelljen fizetnie a töményet, ha már egyszer inni akar arra, hogy a lánya /fia férjhez megy), de valójában te már ezt eldöntötted, amivel nincs baj, csak ne frusztráljon, ha valaki ezt gáznak tartja.Akkor inkább azt kérdezd, hogy milyen hidegtál/svédasztal szintje üti meg az etikett általi minimumot.gondolom én is, hogy ezek már nem csak franciasaláta/fasírt/kenyér.Meg az is érthető hogy minden forint a babára kell(egyébként szívből gratulálok), de aki nem tetszően válaszolt, az csak azért tette, mert a kérdés természete megengedte az ilyen fajta választ is.
Amúgy a bulit úgyis a ti hangulatotok adja majd, úgyhogy biztos jó lesz.Nagyon sok boldogságot.
Én sem értem,hogy az ilyen minek tesz fel kérdést!
Na mindegy! ÉN AKKOR SEM TOLNÉK SZENDVICSET AZ ELÉ, AKI ELJÖN AZ ESKÜVŐMRE!
"Én voltam anyám kolléganőjének az esküvőjén és ott"
Na megszólalt valaki, akinek fingja sincs arról, hogy mi mennyibe kerül és annyi pénzért mennyit kell dolgozni.
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!
Fikázásra, bunkó megjegyzésekre, okoskodásra viszont nincs igényem, és szerintem a többi kedves válaszolónak sem, ezeket mellőzzük...
Úgy gondoltam, nyilvánvaló, hogy olyan emberek fognak válaszolni, akinek van fogalma róla, mibe kerül egy esküvő, és mennyi idő összespórolni egy sok fogásos lagzit, bár azt már korábban is leírtam, miért nem szánnék rá több pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!