Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így egy "bunkó" megoldás? Mindenképpen szeretnék szép esküvőt!
Sziasztok!
Szép esküvőt szeretnék, nem világra szóró lakodalmat, de a családot, és néhány barátot (kb 40 fő) mindenképpen szeretnék meghívni.
Sok helyen olvastam 4 meg 5 fogásos menüt, ilyesmit sajnos mi nem engedhetünk meg magunknak, hogyha valóban ennyi emberben gondolkodunk...
Arra gondoltam, hidegtálak rendelésével jóval olcsóbban ki lehetne jönni! Így azért mégsem éheztetem a vendégeket, lenne sokféle szendvics, saláta, hidegtál, stb, mégis, együtt, sokan örülhetnénk, mert szerintem ez a lényeg :)
Ez egy "gagyi" megoldás? Csinált már valaki hasonlót?
Köszönöm a válaszokat!
Mint már korábban említettem, nem fogunk pénzt kérni ajándékba, nincs szükségünk pénzre, egyszerűen csak ne a zabálásról meg a piálásról szóljon egy esküvő (legalábbis az enyém ne!)! Ne ez legyen az élmény, hanem az, hogy összekötjük az életünket a párommal!
Aki szerint meg nem olcsóbb: miért ne lenne olcsóbb, hogyha házilag készített szendvicsekkel, hidegtálakkal, salátákkal kínálom a vendégeket?
Sokak szerintem nem is azért kifogásolják a hidegtálakat, mert hidegtál, hanem azért, mert ez nem egy hagyományos megoldás.
Tegnap 19:48-as vagyok a "teraszos".
Utolsó kommentedre én is az írnám,hogy ez így tényleg gagyi.
Én azt gondoltam,hogy legalább a tálakat és szedvicseket rendelitek(ha magát a salátákat nem is),amit nagyon szépen meg tudnak csinálni a hidegkonyhán.
Mi a tálakat tuti rendeljük,ráadásul,akkor nem előző napi,hanem frissen nekünk csinálják hajnalban-regggel.
Oké,hogy nem kértek pénzt, de akkor gondolom az ajándékot is vissza fogjátok utasítani!
Hidd el, te hiába nyugtatod magad,hogy nem a kaja a lényeg, meg együtt vagyunk stb., igencsak le fog esni az álluk,ha meg látják a szendvicseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!