Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nekik van igazuk? Meg kéne hívni?
Apukám élettársával nagyon rossz a viszonyunk, szinte nem is beszélünk, nem találkozunk. Ez egészen odáig fajult, hogy két éve karácsonykor kijelentette, hogy mi (én és a párom) ne menjünk oda (apukám házába!!!), mert minket nem szeret:S
Jövőre lesz esküvőnk, és én úgy gondolom, amíg nem kér bocsánatot nem hívom meg. Különben is csak azért hívtam volna meg, mert apukám párja, de így már biztos nem akarom.
Viszont anyós és a nagymamám is azt mondja, hogy mégis meg kéne.
Szerintetek?
Szerintem meg ez a te napod, a ti napotok lesz, és olyan legyen rajta jelen, akit te is szeretsz, vagy akivel jó a kapcsolatod. Nehogy már a saját esküvődön szoronganod keljen.
Én apukám anyjáékkal nem vagyok jóban, tönkre tették a szüleim házasságát és apám bárhogy nyüszíthet az esküvőm előtt nem fogom őket meghívni. (ballagásomra sem hívtam meg őket, de beállítottak, hogy elrontsák az egészet, ráadásul 8osztályosba jártam, ezért ez volt ez első és egyetlen ballagásom :( )
Szóval szerintem ne!
Szerintem nem kell meghívni. A ti esküvőtök lesz, azt hívjátok meg, akit ti szeretnétek ott látni ezen a nagy napon.
Saját példámat tudom felhozni, mert - rokonság nyomására, meg mert szokás, meg muszáj - meghívtuk az esküvőnkre a párom rettentő kiállhatatlan nagynénjét, akivel amúgy nem is volt túl a viszony. Mondanom sem kell, ott hisztizett az esküvői ebéden, belekötött mindenbe és mindenkibe, végül az esemény egy ordibálós, rosszindulatú vitába torkollott. Ha újra férjhez mennék, nem követném el megint ugyanezt a hibát.
Ti inkább más hibájából tanuljatok. Sok boldogságot!
Apukámmal se felhőtlen a viszonyunk, de most éppen jónak mondható.
Nem hiszem, hogy az ő érzései lesznek az elsők, az esküvőmön lehetek egy kicsit önző.
Az én rokonságomból senki nem bírja a nőt, így nekik is kellemetlen lenne.
Ha el is jönne, azt semmiképpen se hagynám, hogy pl. szülők között üljön, így ez még neki se lenne jó. Szülőköszöntéskor se kapna virágot (anyukám férjével mondhatni közelebbi a viszonyom, mint apukámmal, így ő kapna), nem ülne a főasztalnál, egyátalán ki mellé ültetném???
"akkor hívd meg és bírd ki azt az egy alkalmat. "
Igen, csak nem egy olyan családi vacsoráról van szó amit havonta rendeznek, hanem egy olyan eseményről, ami egyszer (jó esetben) van az életében.
Én is azt írtam, hogy hívja meg, és próbálja meg elviselni a nőt.
Pont azért, mert ez egy esküvő, és nagyon fontos.
Apukádnak is rosszul esne, ha nem hívnád meg a társát.
Biztos nem lesz olyan paraszt ez a nő, hogy tönkretegye az esküvődet.
Azt azért nem tudom elképzelni!
Bár ki tudja.
Szerintem az illendőség azt kívánja, hogy mivel apukád élettársa, akkor meg kell hívnod, és apukád mellé kell, hogy üljön.
Reménykedjünk, hogy moderálja magát, és nem szemétkedik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!