Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit szoktak tanunak hivni? Menyasszony tanuja lehet a legjobb barátja /fiu/?
Testvéreket szoktak gyakran megkérni (ha van)... fiú barát... hát, ha a vőlegényt nem zavarja, akkor szerintem nyugodtan lehet, bár elég furán veszi ki magát, de ha ő a menyasszony leges egjobb barátja, akkor nincs mit tenni... :)
Ha valaha volt valami a menyasszony és a tanu között, akkor viszont szerintem kifejezetten rossz ötlet, lehetnek akármilyen legjobb barátok, nem illik...
Lehet, ez a szokástól függ.
Pl nálunk a keresztszülöket szokás, de én a nagynénémet értem fel. sokszor testvér vagy egy unokatestvér, legjobb barát. Azért egy lánynál ha ´fiu barát akkor nagyon jóba kell lennie a völegénnyel mert sok vitát szíthat.
Bárki lehet tanú. Nincs kötve max. szokáshoz, ami meg már a ti dolgotok, hogy engedtek a hagyománynak vagy nem. Ez a ti napotok, tehát nektek kell dönteni.
Anyukámnak például a keresztapja volt az esküvői tanúja (függetlenül attól, hogy egy öccse is van, aki akkor már nagykorú volt, mégse a tesót választotta), apámnak meg az egyik bátyja. De voltam már olyan esküvőn, ahol nem is rokon volt a tanú, hanem 1-1 jó barát.
Ez csak a ti döntésetek, és akkor lesz jó, ha úgy lesz, ahogy ti szeretnétek, és nem valami "szokásnak" tesztek eleget pusztán "illemből".
nálunk is a keresztszülők voltak a tanúk...
legjobb barátot inkább leendő gyermekünk keresztszülőjének tudnám elképzelni...
Persze lehet,attól függ nálatok hogy szokás.
Nálunk a családban a keresztszülők a tanúk,Ők a násznagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!