Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a leány/legény búcsúra hivatalos azt meg kell hívni a lakodalomba is?
Olyan nincs hogy kell :)
Az ember lánya olyan személyeket hív meg a bucsúra akikkel nagyon jóban van. Akkikkel nagyon jóban van azokat meg meghívja az esküvőre hacsak nem pici szűk családi körű vacsi lesz
Szerintem nem kell.
Én is voltam legénybúcsún (kollégáé volt), de az esküvőre nem hívtak meg, mert messze volt, és nem volt olyan viszonyban a többi kollégával, hogy mindet meghívta volna, így viszont sértődések lettek volna belőle a munkahelyen.
A legénybúcsú a haveroké / barátnőké, az esküvő pedig a családé.
Szerintem egyáltalán nem kell meghívni mindenkit a lány/legénybúcsúról az esküvőre is. Az előzőnél az ember a barátaival szórakozik, de ez nem jelenti feltétlen azt, hogy mindegyiknek ott a helye a családi meghitt ceremónián is.
A buli búcsúzás a hajadon/nőtlen életviteltől eredetileg, ahol összejönnek a régi cimborák sztorizgatni, mulatni. Ez pedig nekem nem jelenti azt, hogy az összes haveromnak ott a helye az esküvőn is, oda csak a közeli barátok és rokonok hivatalosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!