Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj a párkapcsolatunkkal? Nem akar feleségül elvenni életem párja.
Szia!
Lehet rossz tapasztalatai vannak, esetleg tudsz olyan ismerőséről akiknek vége lett a házassága? Lehet Ők jól elvoltak a házasság előtt stb... de a házasság alatt romlott meg a kapcsolatuk és emiatt lett vége. Lehet ő is ettől fél.
De sajnos elég sok negatív dolgot lehetne felhozni a párodról:
1. hosszú húza vona volt a leánykérés is (vagy talán ő úgy gondolja még ez sem volt)
2. régóta hiteget téged azzal, hogy feleségül vesz, de a válasza mindig MAJD lett (ergo, soha nem akar téged elvenni)
Nem ártott volna tisztázni a kapcsolatotok elején már, hogy mi az értékrendje a másik félnek, hogy a későbbiekben ne érjen meglepetés.
Mikor megismerkedtem a párommal már tudtuk jól a másikról, hogy akar lagzit, családot, gyerekeket, közös házat. 1,5 éve vagyunk együtt, jövőre akarunk összeköltözni és rá 1 évre akarjuk tartani az esküvőnket.
Szóval ezeket kellett volna elsősorban akkoriban tisztáznotok. De lehet meg is történt csak akkor is ugyan úgy hitegetett és mindig az ellenkezőjét mondta, mint ami van.
21/L
Előző író vagyok. Találtam egy kis érdekességet részedre:
Ha a párod nem házasságpárti:
Árulkodó jelek
Kifogásokat keres, miért nem vesz el.
Halogatja a leánykérést.
Gyorsan témát vált, ha a házasság szóba kerül.
Azt mondja, házasság nélkül is szeret.
Ha a párod hét év után is azt mondja, hogy nincs még felkészülve a házasságra, netán arra várna, hogy több pénzetek legyen, a halogatás oka egyértelmű: soha nem is lesz kész a nagy fordulatra.
Ha egyenesen menekül, vagy olykor bosszúsan reagál arra, ha szóba kerül ez a témakör, nem kell rögtön arra gondolnod, hogy nem szeret téged. Könnyen lehet, hogy csak a hivatalos eskütételtől ódzkodik, amire rögtön magyarázatot adhat, ha mondjuk a szülei elváltak, méghozzá nem a legszebb körülmények között.
hatalmas fogyatékosságokat olvasok itt, a válaszaim a következőek:
- ha 10 év után "nem olyan fiatalon" odáig nem jutsz el, hogy értékelni tudjál egy kapcsolatot, akkor szerintem add fel az életet =D
- hogyha nem akar elvenni, az egyáltalán nem jelent semmi rosszat, én sem fogok szerintem megházasodni soha, sőt van olyan gyerekkori osztálytársam akinek nem házasok a szülei és még most is boldogok, ne ragadjunk le az 1900-as években kérlek, hogy házasodni kötelező, meg kendőt hordani és kézzel mosni...
- nyílván azért "hitegetett" hogy elkerüljön néhány hisztériás rohamot, csak amikor már odakerült a dolog, hogy tényleg házasodni kéne, akkor már megmondta hogy na jólvan elég...
- ha pedig beleédesgetted magad egy kapcsolatba, mert szerinted minden rendben, akkor az a te problémád és senki másé, nyílván neki így megfelel
Nagyon sok nő van így, mint te, hogy a párjuk nem akar nősülni, pedig tényleg nem tűnik olyan nagy dolognak.
Kommented alapján tényleg hitegetett téged, és nem vállalja fel a kijelentéseit.Ez szerintem rosszabb, mintha elválna.Ez arra enged következtetni, hogy más téren sem egészen őszinte.Biztos vagy benne, hogy ő kell neked?Amúgy pedig azt hogyan lehet bebizonyítani valakinek, hogy az egész életed vele akarod leélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!