Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi lehet a baj a párkapcsolatu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj a párkapcsolatunkkal? Nem akar feleségül elvenni életem párja.

Figyelt kérdés
Kérlek adjatok tanácsot! 10 éve vagyunk együtt a párommal, 6 éve együtt élünk, s szóba került a házasság gondolata, ami szerintem elég aktuális, mivel nem vagyunk már olyan fiatalok. Amíg általánosságban beszélünk a dologról, mindenre azt mondta rendben, eljött velem éttermeket, szolgáltatókat nézni. Sajnos nagy naivan beharangoztam a rokonoknak is, hogy lassan elérkezik a mi napunk. Mikor viszont közelegne a döntéshozatal visszakozik, kifogásokat keres. Végül ma a fejemhez vágta, nem is érti miért erőltetem ezt a dolgot, hiszen Ő sosem mondta, hogy feleségül akar venni, hiszen a kezem sem kérte meg. Ő nem akarja ez! Ezen nagyon elkeseredtem, mert számomra egyértelmű volt ez a dolog. Persze hivatalos eljegyzés nem volt, azt sem jelentettük be anno hivatalosan, hogy mostantól együtt járunk, minden természetes volt. Én azt hittem köztünk minden rendben, családot terveztünk, s most úgy tűnik mindennek vége. Arról nem is beszélve, hogy nem akad olyan nap, hogy valamelyik ismerős, barát vagy rokon meg ne kérdezze mikor lesz az esküvő. Nagyon fáj ez nekem, s természetesen nem tudok mit válaszolni. Kérlek írjatok, mit tennétek a helyemben! Köszönöm!
2011. máj. 12. 11:49
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Nem arról beszélek, hogy nem szeretem, épp ez az, hogy nagyon is szeretem! Viszont nagyon megbántott azzal, hogy hagyta hamis illúziókba ringassam magam. Úgy érzem semmibe vett, megalázott. Mellesleg megkérte a kezem szóban számtalanszor, s az esküvőt is ígérte, most pedig letagadja. Én sosem tudnám megbántani! Nem tudom magamban rendezni ezt az érzést!
2011. máj. 12. 12:25
 12/55 anonim ***** válasza:
29%
Hm, az elején azt írtad, hogy nem kérte meg a kezed, csak te vetted természetesnek a viselkedéséből. Ha ellentmondó információkat adsz, nehéz jó tanácsot adni...
2011. máj. 12. 12:27
 13/55 A kérdező kommentje:
Nem félreértesz! Azt, hogy ő sosem kérte meg a kezem, ma reggel vágta a fejemhez. Pedig ez nem igaz. Persze hogy természetesnek tartottam a dolgot, miután Ő is így tett. Célirányosan mentünk éttermeket nézni, voltak kitűzött időpontok, csak azok közeledtével mindig visszakozott, s egy évvel későbbre megállapodtunk egy újabban. Nem egyszer megkérdezte, hogy "leszel a feleségem"? Most pedig az ellenkezőjét állítja. Engem ez bánt!
2011. máj. 12. 12:32
 14/55 anonim ***** válasza:
96%

Figyelj:

Ő ilyen... Nekem is volt ilyen pasim, aki irtózott a házasság gondolatától is, de hitegetni hitegetett, úgy mint a gyerekkel. Persze Szívem majd akarom, MAJD.... Én meg csak vártam és vártam. Nekem nem a habos-babos ruha volt a lényeg, hanem a házasság intézménye mint olyan, én igazi CSALÁDOT akartam, papírral, gyerekekkel stb.

Na én egy idő után besokalltam, tudtam, hogy nekem ez nem boldogság, fogtam magam és leléptem. Persze könyörgött,hogy menjek vissza, így lesz meg úgy lesz, de nem hittem neki. 30 éves voltam és nekem TUDNOM kellet, hogy hányadán állunk házasság és családalapítás terén.

Elhagytam. Azóta eltelt 2,5 év, boldog FELESÉG és ANYA vagyok egy MÁSIK férfi oldalán. Akinek ugyanaz a fontos mint nekem...

Hát tessék, így törd a fejed! Fogadd el őt ahogy van, ha szereted. Ha nem megy? Hagyd el. Belekényszeríteni egy férfit egy házasságba nagy butaság, soha nem lesz igazán boldog. Sem ő, sem Te....

2011. máj. 12. 12:46
 15/55 anonim ***** válasza:
87%
Ez a pasi téged NEM fog soha elvenni. Na mármost két lehetőséged van: ebbe vagy beletörődsz, bár soha nem leszel elégedett vagy otthagyod és keresel mást, akivel egyeznek a terveid.
2011. máj. 12. 12:59
 16/55 anonim ***** válasza:
93%
Itt valami nem kerek,csak nem mondja ki.Azaz,nem őszinte.Erre nem lehet alapozni....
2011. máj. 12. 13:04
 17/55 anonim ***** válasza:
75%

Ez a 10 év elég sok, főleg, hogy ez idő alatt csak hitegetett téged. Szerintem hagyd el Őt, mert így soha nem leszel felhőtlenül boldog, mindig hiányozni fog valami a kapcsolatotokból, adott esetben itt az, hogy nem volt esküvő. Belekényszeríteni meg nagy ostobaság, itt már nem csak Te leszel boldogtalan, hanem Őt is.

Hagy el Őt mielőbb, még ha nehéz is. Mivel szereted így az lebegjen a szemed előtt, hogy majd talál egy másik Nőt aki ugyan úgy gondolkodik mint, ahogyan ő is.

Te pedig találj egy olyan férfit akinek ugyan az az elképzelése mint neked.

Gondolom gyereket is akarsz majd?? Ha igen, és ha vele maradsz akkor készülj fel rá, hogy amint előkerül a téma akkor is azt fogja mondani, hogy MAJD! Te pedig örök boldogtalanságban fogod leélni az életedet, és majd kiesel abból a korból ameddig lehet gyereket vállalni.

2011. máj. 12. 13:10
 18/55 anonim ***** válasza:
39%

Mi lenne, ha nem "hajnalban" beszélnétek ilyenekről? Esetleg ha már reggel így kibukott, akkor átgondolnád, te is mit akarsz, és este nyugodtan megbeszélnétek?

Az azért biztos neki sem esik jól, hogy tényleg konkrét dátum nélkül híreszteled másoknak, hogy lesz esküvő. Ebben te hibáztál nagyot, így kényszerítve érezheti magát, ami meg nem vezet jóra.

2011. máj. 12. 13:11
 19/55 anonim válasza:
7%
Szerintem, ha jól megvagytok, akkor papír nélkül is lehet élni. Persze minden nő álma, h férjhez megy szép ruhában, de nem gondolom, h emiatt szét kellene menni. Mi már több mint 10 éve együtt vagyunk a párommal, ő sem vett el, de már van egy 15 hónapos kislányunk és most várjuk a másodikat. Én is szerettem volna esküvőt, de rájöttem, ennél vannak sokkal fontosabb dolgok is az életben.
2011. máj. 12. 13:12
 20/55 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem minek vagy vele,de igen tudom szereted,de ez nem elég.Neki is fel kell mutatni valamit nem?!

Mond meg neki,hogy ha nem lesz eskűvő akkor vége!Neked van egy célod,esküvő,házasság,család,baba.Ez szép és jó de nem egy ilyen emberrel.Ez az idő elteltével még rosszabb lesz.Adj neki xy időt és ha nem lesz esküvő vagy valami fejlemény akkor fel is út le is út!VÉGE!

Ez így neki k-*rva kényelmes..semmit nem tesz a kapcsolatotokért,jővőtökért csak megbánn t téged folyamatosan,biztosan ugy van vele,hogy az csak egy papír,de ez nem igaz a házasság azért többről szól mint egy papír.Ne pazarold rá az időd mert így elszalasztod azt az embert aki megbecsülne szeretne akit megérdemelsz.

21/n

2011. máj. 12. 13:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!