Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj a párkapcsolatunkkal? Nem akar feleségül elvenni életem párja.
Figyelj:
Ő ilyen... Nekem is volt ilyen pasim, aki irtózott a házasság gondolatától is, de hitegetni hitegetett, úgy mint a gyerekkel. Persze Szívem majd akarom, MAJD.... Én meg csak vártam és vártam. Nekem nem a habos-babos ruha volt a lényeg, hanem a házasság intézménye mint olyan, én igazi CSALÁDOT akartam, papírral, gyerekekkel stb.
Na én egy idő után besokalltam, tudtam, hogy nekem ez nem boldogság, fogtam magam és leléptem. Persze könyörgött,hogy menjek vissza, így lesz meg úgy lesz, de nem hittem neki. 30 éves voltam és nekem TUDNOM kellet, hogy hányadán állunk házasság és családalapítás terén.
Elhagytam. Azóta eltelt 2,5 év, boldog FELESÉG és ANYA vagyok egy MÁSIK férfi oldalán. Akinek ugyanaz a fontos mint nekem...
Hát tessék, így törd a fejed! Fogadd el őt ahogy van, ha szereted. Ha nem megy? Hagyd el. Belekényszeríteni egy férfit egy házasságba nagy butaság, soha nem lesz igazán boldog. Sem ő, sem Te....
Ez a 10 év elég sok, főleg, hogy ez idő alatt csak hitegetett téged. Szerintem hagyd el Őt, mert így soha nem leszel felhőtlenül boldog, mindig hiányozni fog valami a kapcsolatotokból, adott esetben itt az, hogy nem volt esküvő. Belekényszeríteni meg nagy ostobaság, itt már nem csak Te leszel boldogtalan, hanem Őt is.
Hagy el Őt mielőbb, még ha nehéz is. Mivel szereted így az lebegjen a szemed előtt, hogy majd talál egy másik Nőt aki ugyan úgy gondolkodik mint, ahogyan ő is.
Te pedig találj egy olyan férfit akinek ugyan az az elképzelése mint neked.
Gondolom gyereket is akarsz majd?? Ha igen, és ha vele maradsz akkor készülj fel rá, hogy amint előkerül a téma akkor is azt fogja mondani, hogy MAJD! Te pedig örök boldogtalanságban fogod leélni az életedet, és majd kiesel abból a korból ameddig lehet gyereket vállalni.
Mi lenne, ha nem "hajnalban" beszélnétek ilyenekről? Esetleg ha már reggel így kibukott, akkor átgondolnád, te is mit akarsz, és este nyugodtan megbeszélnétek?
Az azért biztos neki sem esik jól, hogy tényleg konkrét dátum nélkül híreszteled másoknak, hogy lesz esküvő. Ebben te hibáztál nagyot, így kényszerítve érezheti magát, ami meg nem vezet jóra.
Nem értem minek vagy vele,de igen tudom szereted,de ez nem elég.Neki is fel kell mutatni valamit nem?!
Mond meg neki,hogy ha nem lesz eskűvő akkor vége!Neked van egy célod,esküvő,házasság,család,baba.Ez szép és jó de nem egy ilyen emberrel.Ez az idő elteltével még rosszabb lesz.Adj neki xy időt és ha nem lesz esküvő vagy valami fejlemény akkor fel is út le is út!VÉGE!
Ez így neki k-*rva kényelmes..semmit nem tesz a kapcsolatotokért,jővőtökért csak megbánn t téged folyamatosan,biztosan ugy van vele,hogy az csak egy papír,de ez nem igaz a házasság azért többről szól mint egy papír.Ne pazarold rá az időd mert így elszalasztod azt az embert aki megbecsülne szeretne akit megérdemelsz.
21/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!