Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és mennyiért tudnám eladni ezt a menyasszonyi ruhát?
Próbálom eladni az egyszer viselt, kitisztíttatott menyaruhámat, de sajnos nem sok sikerrel. Pár helyen már meghirdettem, de semmi. Tudtok esetleg olyan ruhakölcsönzőket, ahol beveszik az ilyen ruhákat? Jóval a vásárlási ár alatt árulom, 50000-ért. Ez sok? Mennyit érhet szerintetek?
16.19-es!
Én is le lettem pontozva -és szerintem én is korrekt választ adtam- de engem már régóta nem izgat ha itt valaki nyomogatja a lefelé mutató kezet. Te se bosszankodj rajta, nem ér annyit az egész! :) Sokan vannak itt, akik valószínűleg a "való világban" elnyomott emberek lehetnek, és itt úgy érzik megtorolhatják sérelmeiket ha össze-vissza pontozhatnak! Ennyi.
Én a férjre licitálnék :D Na csak vicc volt meg ne sértődj :)
Szerintem is az a gond, hogy ennyi pénzért inkább új ruhát vesznek az emberek. Én ha valóban olyan sokat ér megtartanám emlékbe, mert annak semmi értelme, hogy egy 100 000 Ft-os ruháért hozzám vágjanak 20 000 Ft-ot, akkor inkább maradjon az enyém.
Szerintem kölcsönzőkbe nem veszik be, ott is saját ruhákat adnak ki,esetleg használt ruha boltok vásárolnak ilyesmit, Szegeden pl. lehet használt menyasszonyi ruhát kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!