Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyiért tudnám eladni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiért tudnám eladni a menyasszonyi ruhámat?

Figyelt kérdés

Eredeti ár 155 e Ft. (Azért vettem, mert bérelni többe került volna - ugyanezt használtan.) A ruha új, egyszer viseltem, kitisztíttattam, hibátlan, szerintem nagyon szép. Minden van hozzá.

Meghirdettem féláron, de nem sikerült eladni. Úgy vettem észre, az exrém kicsi vagy nagy méreteket jobban veszik, az enyém 40-es, és ebből ugye nagyon nagy a választék.

Szerintetek mennyiért menne el?

2011. febr. 3. 11:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Valamilyen menyasszonyi ruhás fórumon próbáltad már?

gondolom vaterára, vagy hasonlóra raktad fel. Nem is érdeklődött róla senki?

2011. febr. 3. 11:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Tegyél fel képet róla! Egyébként nagyjából milyen? Milyen színű, fazonú stb. Esetleg nevesebb tervező ruhája, mert akkor lehet,hogy könnyebben elmegy!:)
2011. febr. 3. 11:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Próbáld meg feltenni. a www.ad6kap6.hu-ra, vagy a www.webilium.hu-ra is.
2011. febr. 3. 11:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Linkelsz róla egy képet?
2011. febr. 3. 11:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Pedig féláron szokták. Talán írd oda a hirdetésbe, hogy az irányár ennyi, aztán alkudozhatsz több emberrel, ha érdeklődnek. Így lesz egy átfogó képed arról, mennyire tartják és talán még össze tudsz hozni valami neked megfelelő üzletet is. :)
2011. febr. 3. 12:13
 6/13 anonim ***** válasza:
vaterán sajnos minden áron alul megy el, gondolom ott próbáltad. ha tovább is hirdeted, mindenképp írd bele az eredeti árát.
2011. febr. 3. 12:27
 7/13 A kérdező kommentje:

Csak így tudtam linket (képet) küldeni:

[link]

2011. febr. 3. 12:56
 8/13 anonim ***** válasza:
szép nagyon, hátha felfigyel rá valaki. engem már nem érint
2011. febr. 3. 13:02
 9/13 A kérdező kommentje:

És szerinted a 75 ezer reális? Vagy túl sok?

Vaterán a ruhák 20-25 körül kelnek el, de azok többször használtak és nagyon régimódiak. (Persze ízlések és pofonok, csak úgy gondoltam, hogy egy újabb modell lehetne magasabb áron. De lehet, hogy én tévedek.)

2011. febr. 3. 13:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Amennyi látszik belőle nagyon szép ruha, én kb reálisnak tartom így a félárat. Amit még megpróbálhatnál, több helyre feltenni, meg minimum 3 fotót róla, egy teljes alakost, egyet hátulról, és egyet közelebbről, hogy a mintázat látszódjon. Még talán úgy nagyobb az esélyed.
2011. febr. 3. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!