Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki varratott már menyasszonyi ruhát! Hol és kb mennyiért?
Meg tudná nekem varrónő varrni ezt a ruhát ? És kb mennyiért? Hozzávetőleges saccolás is elég. Köszi
Ha pont ilyen ruhát, pont ilyen anyagból szeretnél, az szerintem piszok drága lenne. Rengeteg anyag van benne, méghozzá ahogy nézem, nem az olcsóbb fajtából (kb 6-7 ezer lehet métere a felső rétegnek), az alsó réteg ahogy nézem gyöngyözött tüll csipke (neten talált ára 12.000/méter) + a díszítés (hímzés, virág rátét stb).
Tehát csak az alapanyagok ára kb 100-120.000 ezer lehet, de szerintem alulbecsültem + a munkadíj, ami a legolcsóbb varrónőnél is jó sok lehet, mivel elég bonyolult ruhának tűnik. Cirka 170-200 ezer Ft-ra saccolnám.
Másik kérdésedre válaszolva, egy jó varrónő meg tudja varrni, de vedd figyelembe, hogy nem lesz pontos mása az eredetinek, mert nem hiába olyan drágák ezek a fajta ruhák - még a bérlésük is. Nagyon jó minőségű anyagból készültek, amit itthon vszínűleg nem is kapni...
Ebay-en meg lehet rendelni nagyon olcsón. Én ezt a ruhát láttam élőben, nem olyan szép!! Ki fogom keresni a linket, ha érdekel. Én a szalont választanám, sajnos hiába nézegeti az ember, próba után az igazi mindegyik.
Egy menyasszony.
Én varrattam, bár ennél ezerszer egyszerűbbet.
Czédly Mónikával, nagyon ügyes. Szerintem tuti meg tudna varrni egy ilyet is, bár sok idő, és sok pénz.
szerintem, ha ilyen bonyolltat szeretnél, akkor keress hasonlót kölcsönzőben.
Én varrattam a ruhám, egy egyszerű A vonalú selyemruhát, 75.000-ből jött ki úgy, hogy ebben benne van a későbbi átalakítás estélyivé+mellény, nyakkendő a férjemnek. De ez egy réteg anyag volt. Ha 2x ennyi anyag+sok munnka, simán lenne a duplája az ár, annyiért meg már kölcsönözhetsz ehhez hasonlót. Ilyeneket a Hajós utca szalonban láttam Bp-en, nevére már nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!