Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért tudnám eladni a menyasszonyi ruhámat?
Figyelt kérdés
Eredeti ár 155 e Ft. (Azért vettem, mert bérelni többe került volna - ugyanezt használtan.) A ruha új, egyszer viseltem, kitisztíttattam, hibátlan, szerintem nagyon szép. Minden van hozzá.
Meghirdettem féláron, de nem sikerült eladni. Úgy vettem észre, az exrém kicsi vagy nagy méreteket jobban veszik, az enyém 40-es, és ebből ugye nagyon nagy a választék.
Szerintetek mennyiért menne el?
2011. febr. 3. 11:10
11/13 A kérdező kommentje:
köszi a tippet
2011. febr. 3. 15:39
12/13 anonim válasza:
Szia!
Nekem épp aktuális a menyasszonyi ruha vásárlás, úgyhogy talán tudok segíteni egy kicsit. Szép a ruhád, de szerintem kicsit sok a 75, sokat nézelődöm mostanában, és ilyesmi ruhákat kb. 40-50 ezerért szoktak adni.
Amúgy nekem pont jó lenne a méret :D:P
13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha engednék az árból valamennyit, akkor érdekelne? Beállítom, hogy tudj e-mail küldeni nekem.
2011. febr. 4. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!