Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és mennyiért tudnám eladni ezt a menyasszonyi ruhát?
Próbálom eladni az egyszer viselt, kitisztíttatott menyaruhámat, de sajnos nem sok sikerrel. Pár helyen már meghirdettem, de semmi. Tudtok esetleg olyan ruhakölcsönzőket, ahol beveszik az ilyen ruhákat? Jóval a vásárlási ár alatt árulom, 50000-ért. Ez sok? Mennyit érhet szerintetek?
50000Ft sok érte.Nem tudom mennyiért vetted,de semmi képpen nem adnél érte ennyi pénzt.
Tedd fel vaterára,teszveszre.Ùjsághirdetés,nagyobb üzletekben fényképpel rakd ki .
2011. máj. 3. 13:32
22/34 anonim válasza:
Őszintén? Szerintem őrült ronda. Mori Lee pedig még nem akkora, mint Vera Wang, úgyhogy semmit nem nyom az áron, főleg úgy, hogy másolat, ezzel azért jó tisztában lenni.
Amúgy pedig 50e rettenetesen sok! Annyi pénzért különbet varrathatunk magunknak, ezt is gondold át :)
2011. máj. 3. 13:35
23/34 anonim válasza:
Nagyon szép vagy a képeken! :)
2011. máj. 3. 13:37
24/34 anonim válasza:
Nem értem miért szóljátok le a ruhát. Nem az volt a kérdés, hogy "szerinted milyen", hanem hogy hol tudná eladni...
2011. máj. 3. 13:38
25/34 anonim válasza:
Azért ha megnéztek egy néhány éves esküvői fotót, meg egy mait jókat lehet derülni, pedig akkor milyen jól nézett ki az a ruha. Milyen menő volt. nagyon gyorsan változik az esküvői divat. Bár a kérdező ruháját én régebbre tettem volna, mint 2010.
2011. máj. 3. 13:39
26/34 anonim válasza:
Hát ez a ruha nekem sem tettszik, de szerintem is sok érte az 50 ezer forint. Ha nagyon ezt kéne felvennem, akkor olyan 25 ezret fizetnék érte...
2011. máj. 3. 13:40
27/34 anonim válasza:
Nem alacsony a hölgy, csak a ruha szabása kelti azt a képet, mintha minden képen térdelne.
2011. máj. 3. 13:43
28/34 anonim válasza:
Szia! Én a kérdésedre fogok válaszolni, gondolom nem bánod! :) Szóval, szerintem is sok a ruháért az 50.000 Ft. vidd le az árát 35.000-re, nézd meg úgy hátha kelendőbb...de ha nagyon őszinte akarok lenni, nem biztos, hogy 25.000.-nél többet kapsz érte. Az áru értékét a kereslet-kínálat határozza meg... Teszvesz, vatera, jofogas.hu, ingyenhirdetes.net, expressz. Ezekre tedd fel szerintem. Sok sikert!
2011. máj. 3. 13:44
29/34 anonim válasza:
Esetleg keress rá valami molettruha csereberélős honlapra. Hátha épp valaki férjhez menne. Kapnál érte több olcsóbb és hétköznapi ruhát, amit már könnyebben el tudsz adni.
2011. máj. 3. 13:52
30/34 anonim válasza:
Sajnos én még nem tartok ott, hogy ilyen ruhát vegyek. :( De el kell, hogy mondjam, hogy gyönyörű menyasszony voltál!!!:) Az a baj ezzel a ruhával, hogy szerintem nem mindenkin állna jól. Nekem olyan, mintha kifejezetten a te testedre szabták volna. Én a helyedben eltenném emlékbe. De ha nagyon el akarod adni, akkor mondjuk f@cebookon is felrakhatod az üzenőfaladra, hátha rákap valaki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!