Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagàlnàtok le?
A baràtnõmet a férje csalàdja, szinte màr teljesen megutàltattàk, hogy làtogassa õket. Szülõk màr nincsenek, csak tesvérek.
Esküvõre hivatalosak. A baràtnõm nem akar elmenni. Egyszerû esküvõ, oda-vissza 120 km.
A férj elment a felesége nélkül. Még azt tudni kell, hogy a testvérei àllandóan befolyàsoljàk a férjet, és ez miatt veszekszenek mindig.
A férj nagyon hajlik a szavukra, viszont àllitàsa szerint szereti a baràtnõmet. Szegény most sir, hogy egyàltalàn nem hibàs és a férjét egyàltalàn nem érdekli, hogy õt kiutàltàk. Es ahol laknak teljesen most egyedül van, nincs senkije, még csak kikapcsolni sem tud senkivel.
Mi a véleményetek?
En is pontosan szórakozàsból és pihenésbõl vagyok itt.
Szerettem volna màstól is hallani mi a véleménye, mert nem tudtam mit vàlaszoljak a baràtnõmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!