Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szinü ruhàban mondjam ki a boldogito IGENT?
30 hetes kismami vagyok,jövö honapban megyek férjhez.
Nem lesz semmi felhajtàs,csak hivatali hàzassàgkötés,és valoszinü csak tanuk,max 10 fö.
Menyasszonyi ruha kilöve,kösztümöt nemtalàltam olyat ami àrban is jo,és a pocimat is kiméli.
Szoval valami ötletet vàrok,milyen ruhàt,milyen kiegészitöt,ja és milyen szineket hasznàlhatnék?
Köszönöm a gyors segitséget!
Én 33 hetes voltam, amikor az esküvőnk volt. Én sem szerettem volna sokat költeni rá, ráadásul nekem a szoknya és a ruha is ki volt lőve, mert felpróbáltam néhányat és szerintem borzasztóan néztem ki bennük, kb úgy, mint egy hordó, pedig nem híztam sokat terhesség alatt.
De végül megtaláltam a számomra ideális öltözéket. Vettem egy elegáns szövet kismama nacit (úgy is szükség volt rá, mert az utolsó hetekben már csak egy farmer és ez a nadrág volt, ami nem nyomta a pocakomat, illetve teljesen csípő gatya szabása van, a csípőn van az övrésze és felette egy pamut sáv van, ami a pocakot tartja, így én ezt most, szülés után is hordom). Ehhez találtam egy fehér top-ot, ami nem is kismama felső, közepesen mély dekoltázsa van, mell alatti rész nem szűk, hanem kicsit A-vonalú egy nem terhesen, nálam azért szépen kiadta a pocakomat és ehhez vettem egy fehér szatén bolerót (azt, a típust, amivel nyáron tele voltak az üzletek minden féle színekben). Ehhez voltak kiegészítők: egy ezüst strasszköves lánc, hasonló karkötő és egy szintén strasszköves viszonylag nagy bross, fehér cipellő.
Az árak a következők voltak: a nadrág volt a legdrágább, 10ezer körül volt, a top 2000, a boleró 2500, a cipő és a kiegészítők már megvoltak.
És ezeket a darabokat, főleg a topot és a bolerót ugyanúgy tudom hordani most is. És mint mondtam, még egy ideig a nacit is fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!