Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Május 21. -én lesz az esküvőnk, de lenne egy kérdésem?
Május 21.-én lesz az esküvőnk, holnap mennénk bejelentkezni a tanácshoz, de csak május 12.-én lesz meg a jogerős birósági határozat arról, hogy elváltam. Igy be lehet menni még a polg. hiv.-ba ha utólagosan, de még az esküvő előtt pótlom a papirt?
Azt még tudni kell, hogy 3 éve külön éltünk, erről van 2 tanus polgármesteri hivatal által ellenjegyzett papirom.
Ha csak a pap miatt, akkor is nyugi-nyugi-nyugi: legvegsö esetben akar külön nap is lehet az önkormanyzati esküvö. Külföldön ez megszokott, enyem is igy volt. De ezek mar olyan vegsö-vegsö megoldasok, latod, arra is van, szerintem ennel egyszerübben fog sikerülni. Sok bolodgsagot meg egyszer!
egy korabbi valaszolo
Voltunk bent, s a jogerős papir és a házassági anyakönyvi (záradékolt) nélkül nem is jelentkezhetünk be. Majd ha meglesz a hak. akkor mehetünk, s kérvényt kell benyújtani a jegyzőhöz, hogy adjon felmentést a 30 napból, meg azért is hogy engedélyezze szombaton az esküvőt.
De nagyon reménykedünk benne, hogy a biróság május 12.-e után gyorsan átküldi a végzést az anyakönyvvezetőhöz, mert csak úgy tudja záradékolni az aki-t.
De ha nem sikerül május 21.-ig, akkor csak a templomi esküvő lesz aznap, hiszen már nem tudjuk visszamondani, meg a páromnak csak az a legfontosabb, azt mondta a másik akkor majd meglesz júniusban.
Sajnalom, hogy nem az eddig leirt egyszerübb variacio jött be erre, de megis megnyugtato, hogy tudod, mire szamits. Ha megteszed, amit tudsz, mindig amit a legjobbnak gondolsz, az eleg lesz, es majd minden alakul... Csak nyugi, miattad es a baba miatt, közben tartsd szem elött, hogy van egy szeretö parod es kisbabatok születik, es ez a legnagyobb boldogsag! :)
elözö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!