Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Május 21. -én lesz az esküvőnk, de lenne egy kérdésem?
Május 21.-én lesz az esküvőnk, holnap mennénk bejelentkezni a tanácshoz, de csak május 12.-én lesz meg a jogerős birósági határozat arról, hogy elváltam. Igy be lehet menni még a polg. hiv.-ba ha utólagosan, de még az esküvő előtt pótlom a papirt?
Azt még tudni kell, hogy 3 éve külön éltünk, erről van 2 tanus polgármesteri hivatal által ellenjegyzett papirom.
Nem hinném, amikor mész megnézik, vagy vinned kell az anyakönyvi kivonatot és azon házas így nem tud előjegyezni sem, mert két férjed nem lehet és a házasságkötés előtt 1 hónappal be kell jelentkezni addigra minden papírnak meg kell lenni.(+ honnan tudod biztosan, hogy meglesz a papír?)
Egyébként nem is értem, hova ilyen sietős.
Nekem kellett a bírósági papír a második házassághoz, az ügyintézésnél kérték.
Hívd fel őket, hogy mi van ilyen esetben.
Hogy miért sürgős? Mert 6 hónapos terhes vagyok. A volt férj pedig ismeretlen helyen volt,meg még van is, már 3 éve húzodott ez a per, hiába akartam megsürgetni, nem engedett a biróság, holott mindig egyedül voltam jelen. Meg egyik biróságról dobálták a másikra, pedig "hivatalos" papirom volt róla, hogy nem élünk együtt.
Majd akkor felhivom őket, s megérdeklődjük, hogy ilyenkor milyen lehetőség van, legfeljebb majd kiborulok megint.
Nyugi, kiborulas helyett allj hozza mashoz! Ezt Te döntöd el! A tanacson, ha megtudod, hogy allnak hozza, azzal csak elöbbre vagy! Ami van, azt el kell fogadni, es a megoldasokat keresni! Emiatt ne idegeskedj, attol csak rosszabbul erzed magadat, mi ertelme? Nyugi-nyugi-nyugi!
Ugyan, mit valtoztat, hogy most vagy csak maj 13-an jelented be? Hatha lehet idöpontot lefoglalni maj. 21-re, a papirokat meg maj 12 utan bevinni. Ha nem, el kell fogadni, hogy ez van. Ha meghiusul a maj 21 idöpont, akkor gondolom, nem nagy baj, ha 1 hettel kesöbb, vagy? Ha meg annyira kesön van idöpont, akar egy (masik) kis faluban is összehazasodhattok, ott szinte mindig van idöpont.
Erezd jol magad, szeresd a babadat, elvezd ki a varandossas szepsegeit es lasd meg a jot mindenben! Sok boldogsagot!
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!