Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Horváth a vezetéknevem és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horváth a vezetéknevem és a páromé is. Idén lesz az esküvőnk, de nem döntöttem a nevemet illetően! Megtartani ugyanígy semmiképp nem akarom. Hogy csinálnátok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 18:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek Kovácsné Kovács Ágnest. Egyik tanárom volt. Sztem nagyon ötletese, és könnyen megjegyezhető, mert nem mindennapi, és fontos a jó megjegyezhetőség. Szimplán magunk között csak K.O.-nak, vagy Kokónak becéztük.
2009. ápr. 22. 13:43
 22/27 anonim ***** válasza:
Nálunk is pont ez a helyzet:) de én már régen eldöntöttem, hogy Tóthné Tóth Y leszek. Szerintem csak magadra halgass, engem sem érdekel más véleménye, a saját nevem mindenképp szeretném megtartani(nem az "egyéniségem" miatt,de a -né nevet i szeretném használni. Ha ciki,ha nem:)
2009. máj. 16. 11:11
 23/27 anonim ***** válasza:
Nálunk is pont ez a helyzet:) de én már régen eldöntöttem, hogy Tóthné Tóth Y leszek. Szerintem csak magadra halgass, engem sem érdekel más véleménye, a saját nevem mindenképp szeretném megtartani(nem az "egyéniségem" miatt,de a -né nevet is szeretném használni. Ha ciki,ha nem:)
2009. máj. 16. 11:11
 24/27 anonim ***** válasza:
Szerintem hivatalosan legyél Horváthné Horváth X., nemhivatalosan meg használhatnád így: H. Horváth X. Utóbbit tudtommal nem lehet hivatalosan használni, nagy kár, nekem tetszik ez a megoldás.
2011. jan. 7. 20:15
 25/27 anonim válasza:

Kedves Kutatók!

A cionista lobbi sajnálatos módon itt is küszködik, igyekszik besározni történelmünket és a horvát jelentést is. A már régóta tartó rossz indulat hevében, sokan megfeledkeztek öntudatukról.

Köztetek is tisztázom mi a horvát ill., Horváth.

Nem véletlenül alapjaiban megtévesztő benyomás a horvátról. A Magyarországon Horvátországnak nevezett Hrvatska, valójában a magyar horvát szóból ered (a C-vel kezdődő Croaba vagy Chroathia helyiségnév, már a horvátországi népesség körében kialakult megnevezés). A horvát ősi szó, a hunok által is használt minőségjelző. Ennek a szónak több nemes jelentése is van, ezt itt nem részletezem, de okkal torzítja még ma is bizonyos kör.

A horvát-hoz csatlakozó 'h' hang, a horvát legfőbb jellemzőjét erősítve, a személyes névmássá alakulásának idején bővült, így lett Horváth.

A horvát jellemvonás egyáltalán nem kötődik a cigánysághoz. Sok ingázó cigány ember vette fel magára ezt a jelzőt, és alakult így Horváth családnévvé. Valóban sok Horváth családnevű cigány van, de ez évszázadokkal ez előtt a beilleszkedés és nemesebb, minőségibb eredet benyomását keltésének érdekében tették, egyfajta asszimiláció reményében.

Zsidó vallású emberek közt pedig kifejezetten kevés a Horváth, mert horvát, őszinte lévén természete nehezen képes azonosulni a zsidó tanokkal.

A megmaradt magyar horvát jellegzetes kapcsolatépítő, kissé titokzatos, spirituálisan tanult, karakán de visszafogott ember jó kommunikációs képességekkel. A magyar Horváthok közül sokan „felpuhultak”, jellegzetességeiket mégis őrzik. A horvátok már a honfoglalás idején a „fronton” voltak, de fáradó szellemi képességeik miatt más magyarokra utalva, viszont kiválóan együttműködve, támogatva, vezető szerepeket töltöttek be.

A hunok és magyarok ősi történelméről nyilvánosságra hozott anyagokban (ami pennsylvaniai magyarok tulajdonában van) bőven esik szó a törzsben élő horvátokról, leírja a máig tartó változásokat népünkkel kapcsolatban. Logikus magyarázattal támasztja alá a mai okozatok sorát, többek közt a történelemhamisító gazdasági bérgyilkosok és cionista telepesek küzdelmét.

Ha érdekel, e-mailben szívesen tájékoztatlak!

2011. máj. 3. 01:53
 26/27 anonim ***** válasza:
És szerinted ettől most jobban fog majd tudni dönteni a kérdező? :D
2011. máj. 3. 08:54
 27/27 anonim válasza:
duplahorváth
2011. máj. 4. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!