Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok? Bővebben lent!
Gyűrű nélkül is össze lehet házasodni! Ismerek olyan házaspárt,aki nem vásárolt gyűrűt,pedig lett volna rá pénz.
De ezüstgyűrű nem kerül sokba. Esetleg nézzetek szét a bizományi boltokban is,ott olcsóbban is lehet kapni.
szerintem nem előírás hogy legyen gyűrű
én voltam olyan esküvőn ahol ez kimaradt a szertartásnál.
emiatt igazán felesleges várni :)
sok boldogságot.
Ezüstöt kb 5000 ft-ért kapsz!
Nekünk is ezüst van és nem hinném hogy boldogabbak lennénk arannyal! :)
Sok-sok boldogságot!
Nem tudom, hogy akartok -e nagy esküvőt, vagy vacsorát, de hiszed vagy sem, mi gyűrű nélkül házasodtunk össze 2 tanúval. Az első házasságomban volt gyűrű és nem volt sikeres. Most nincs gyűrű (számomra nem is fontos) és úgy érzem én vagyok a világ legboldogabb felesége!
Annyit kértünk az anyakönyv vezetőtől, hogy hiába 2 tanús az esküvőnk, gyűrűre ne számítson, mert nem lesz. Nem is lepődött meg rajta. Mégis olyan szépen adott össze bennünket, hogy végi sírtam az esküvőnket!
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!