Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mely országokban engedélyezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely országokban engedélyezik a meleg házasságot? És nagyon "hülyén" néz ki, ha nő nővel házasodik "hagyományos" fehér ruhában?

Figyelt kérdés
Mert én úgy tudom, hogy a fehér ruha a tisztaságot jelképezi. A melegség pedig sok vallásban például "bűnnek" számít. Nem vagyok vallásos, de ez így nem néz ki idiótán?
2009. febr. 25. 22:58
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim válasza:
100%
Szia, en kinnt elek Hollandiaban, de meg nem hallottam rola, hogy itt ez megvalosithato lenne-e. En hetero no vagyok, nem itelem el az ugyanazon nemuek irant vonzo embereket, szerintem a boldogsag a fontos. Inkabb eljen pasi pasival, vagy no novel boldogan, mint egy hetero par boldogtalanul. Az en exem (pasi) egy masik ferfi mellett talalta meg a boldogsagot. Oszinten orulok neki, mert valojaban igy visszatekintve mi egyutt nem is voltunk boldogok. Az angol oktatom itt kinnt homoszexualis, jegygyuruje is van, de nem tudom, hogy igazabol osszehazasodtak-e a pasijaval... Nem tudom, hogy mukodik ez itt Hollandiaban... az biztos, hogy szabadabb orszag mint Mo. Sok boldogsagot!
2009. márc. 1. 23:25
 52/54 anonim ***** válasza:
100%
Svájcban biztosan lehet ilyet, de keress rá a wikiben a melegek jogainál... Mivel a hetero menyasszonyok 99 % 5-a szintén nem szűzen megy férjhez, sőt sokszor már gyereke is van, vagy akár elvált, mégis fehérben megy férjhez, sztem ebből a homoszexuálisoknak sem kell ügyet csinálniuk! Egész nyugodtan! Én a házasságkötéssel nem értek ugyan egyet (és templomit nem is engedik sehol - legalábbis nagyon remélem), de a polgári ceremónia szerintem elfogadható! Úgyhogy hajrá! :)
2009. márc. 4. 07:42
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

Szia, megint a 7:42-es vagyok (esküvőszervező egyébként)

Nyugaton már lehet kapni egy csomó kelléket ilyen esküvőkhöz (két vőlegény, két menyasszony nászpár a tortára, meg ilyesmik). Innentől kezdve, ha mindketten fehér abroncsos ruhában akartok lenni, akkor egész nyugodtan legyetek! :)

2009. márc. 4. 07:47
 54/54 anonim ***** válasza:
istenem 2010 van elkéne jutni már szellemileg oda hogy nem az a lényeg hogy valaki meleg,leszbikus,zsidó,cigány,hanem h ember és h milen ember,tudod nem a szöveg a lényeg hanem aki mondja van homoszekszuális barátom,felvállja magát,nem úgy mint néhány álszent képmutató heteró aki csalja a párját,meg k*rvázik és tudok olyat is aki heteró kapcslatban él két gyerekkel de közben a saját neméhez vonzódik és még önmagát és a családját is becsapja na az undorító.amúgy senkien semmi köze a másik nemi identitásához,ez genetika kérdése nem betegség ahogy a sok tudatlan buta ember fröcsögi.Persze arról nem beszélünk mikor apácák elhajtják a gyerekeiket meg papok a kisfiukkal játszaak házaspárosdit, mert az tabu,na azok undorítóbbak.
2010. júl. 8. 13:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!