Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mely országokban engedélyezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely országokban engedélyezik a meleg házasságot? És nagyon "hülyén" néz ki, ha nő nővel házasodik "hagyományos" fehér ruhában?

Figyelt kérdés
Mert én úgy tudom, hogy a fehér ruha a tisztaságot jelképezi. A melegség pedig sok vallásban például "bűnnek" számít. Nem vagyok vallásos, de ez így nem néz ki idiótán?
2009. febr. 25. 22:58
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
84%
Úgy értem, ne kezeljük a homosexualitást valami ÚJ liberális stb. hóbortnak, mert attól, hogy mostanában vált láthjatóvá, nem most "találták ki", eddig is létezett, tehét ugyanolyan "hagyománya" van, mint a heteroszexualitásnak. :)
2009. febr. 26. 12:18
 42/54 anonim ***** válasza:
38%

> "demonstrálják" azaz kénytelenek demonstrálni

> irányultságukat, mert nekik ebben a társadalomban nem

> osztanak lapot.

Kedves előző hozzászóló, Ezt te sem gondolod komolyan. Sőt, inkább a pozitív diszkrimináció tapasztalható.

2009. febr. 26. 12:18
 43/54 anonim ***** válasza:
73%

"Miattad, meg az ultraliberális söpredék fajtád miatt is tart ott ez a szép ország, ahol. Javaslom, hogy ti libsik, homik, emósok, narkósok, cigók és más degeneráltak karoljatok egymásba, mint egy nagy, boldog család, és irány Hollandia - vagy ahol szívesen látnak titeket."

jesszus...

Ez a hozzászóló több sebből vérzik. Inkább lennék meleg, mint ennyire ostoba, előítéletes és általánosító. Keserű lehet az élet így gondolkozva...

2009. febr. 26. 12:24
 44/54 anonim ***** válasza:
97%

Köszönöm a lepontozást, remélem, majd megjönnek a normálisan gondolkodók is.

EZt akkor is olvassátok el:

[link]

2009. febr. 26. 12:39
 45/54 anonim ***** válasza:
77%

na, én a vitába nem szállok be, és a véleményemet se hangoztatom, mert ebben a kérdésben senki sem erre kíváncsi.

viszont sztem van vmi kompromisszum-lehetőség. biztos kell lennie. pl ha nem hagyományos esküvői ruha az a fehér, vagy nem teljesen hófehér az az esküvői ruha. vannak országok, ahol összeadják az azonos nemű párokat, de sztem már ez is elég megbotránkoztató a társadalom nagy hányadának, sztem mindenki jobban járna, ha ezt nem tetőzné.

remélem, tudtam segíteni. - ja és nem működik a shiftem -

2009. febr. 26. 12:44
 46/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedven, normális válaszadóknak!!

A melegfelvonulásról pedig csak annyit, hogy én speciel teljesen értelmetlennek találom, és teljesen közömbös. Nem érdekel. Nem megyek felvonulni, és nem is hangoztatom úton-útfélen a nemi identitásomat. Mert, mint írtam, semmi közük hozzá! A barátaim, családom tudja, elfogadják, ennyi! Csak egy kérdést tettem fel, és köszönöm azoknak, akik erre válaszoltak!

2009. febr. 26. 12:46
 47/54 anonim ***** válasza:
76%

Hihetetlen mennyi korlátozott, buta, primitív ember írt válaszokat. Nem véleményeket kért, csak annyit, hogy pl. Kanada. Ezzel is a primitívségeteket bizonyítottátok csak, gratulálok!

Kedves kérdező, én csak Kanadáról tudok, de biztos, hogy több országban is engedélyezik, de nem vagyok otthon ebben. Ami miatt írok, az az, hogy szerintem magasról sz*rd le, hogy illik-e fehér ruhában házasodni két nőnek vagy nem. Ha ahhoz van kedvetek, legyetek mindketten szép fehér esküvői ruhában, a ti döntésetek, másoknak nincs beleszólási joga.

Sok boldogságot!:)

egy 17 éves nem homofób lány

2009. febr. 26. 13:42
 48/54 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. febr. 26. 14:04
 49/54 anonim ***** válasza:
78%

A 11:45-ös válaszolóval értek teljesen egyet.

nekem is vannak meleg ismerőseim, de őket maximálisan akzeptálom, mert nem propagálják úton útfélen a melegségüket.

ami a felvonulásokat és a majomkodást illeti, nos attól nekem is kinyílik a bicska a zsebemben.

2009. febr. 26. 15:39
 50/54 anonim ***** válasza:
91%

szia

én nem tudom hol lehet összeházasodni, de én nem tartom "cikinek" vagy "bűnnek" ha hagyományos fehér ruhában esküszik két nő. ugyanolyan ember a meleg is, miért ne tehetné?

én nem értem és sohasem értettem ezt a meleg-gyűlöletet. szánalmas és ocsmány dolog így ítélkezni más embereken.

nem is értem miért járnak ilyenek erre az oldalra. nem az a lényeg, hogy választ adjunk egy kérdésre? senki sem kérdezte ki mit gondol a melegekről.

nameg gondoljatok csak bele, az ókorban teljesen elfogadott és hétköznapi dolog volt a homoszexualitás.

csak a világ elkorcsosult és egy torz képet mutat. a gyűlölet ma már jelentősebb mint a szeretet...

2009. febr. 27. 09:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!