Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mely országokban engedélyezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely országokban engedélyezik a meleg házasságot? És nagyon "hülyén" néz ki, ha nő nővel házasodik "hagyományos" fehér ruhában?

Figyelt kérdés
Mert én úgy tudom, hogy a fehér ruha a tisztaságot jelképezi. A melegség pedig sok vallásban például "bűnnek" számít. Nem vagyok vallásos, de ez így nem néz ki idiótán?
2009. febr. 25. 22:58
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem egyáltalán nem nézne ki "idiótán", ha mind a ketten fehérben lennétek. Mondjuk arra szerintem figyeljetek oda, hogy a stílus és a fazon nagyjából egyezzen.

Sok boldogságot kívánok Nektek!

2009. febr. 26. 10:07
 32/54 anonim ***** válasza:
86%

ha a kapcsolatodat vállalod, akkor ne foglalkozz vele, hoyg hülyén néz ki vagy sem. ha álmod a fehér ruha legyél abban. hol engedélyezik az egyneműek házasságát azt sajna nem tudom.

A többieknek : nem azt kérdezte a kérdező, hoyg mi a véleményünk a melegek házasságáról, hanem hol? és milyen ruha? akinek nem tetszik, az inkább ne válaszoljon, ez egy tök jó oldal, csak akkor romlik el, amikor itt vitatkozni kezdenek az emberek olyasmin amit a kérdező nem indítványozott, hoyg legyen vitatéma. Senkit nem akarok megsérteni, de ne vitázzunk már olyanon, ami a kérdezőt bántja, és nem a kérdésének lényegét érinti.

Szóval fehér ruha. ha szeretnéd vedd fel. és leginkább a majdani párod véleményére hallgass.

2009. febr. 26. 10:20
 33/54 anonim ***** válasza:
85%
Kedves utolsó, persze, igazad van, de nehéz -és talán nem is kell- megállni szó nélkül, hogy ne reagáljunk a direkte rosszindulatú megjegyzésekre.
2009. febr. 26. 10:24
 34/54 anonim válasza:
86%

Szerintem nem gáz, mondjuk én nem kérném egy olyan "hatalom" áldását, ami miatt "szívok" a mindennapokban, mindenesetre nagyon sok boldogságot kívánok neked és a párodnak. A gyűlölködőkkel ne foglalkozz. Buták és kész. Ha a barátaid elfogadnak, csak ők számítanak. Úgyis mindig mindenben vannak ellenzők.

B

2009. febr. 26. 10:54
 35/54 anonim ***** válasza:
84%

Gondolom nem templomi esküvőre gondoltál ;) így mindegy a ruha színe. Lehettek fehérben, hupikékben, pirosban senkinek semmi köze hozzá. Mint ahogy ahhoz sem, hogy hogyan éltek. Nem értem az emberek gyűlölködését. Ha lehetne azt kívánnám, ezeknek a gyűlölködő álszent embereknek a gyermekük jelentse be egy szép napon, hogy anya-apa, én meleg vagyok. De inkább nem kívánom, mert képes lenne a saját vérét is kitagadni a nézetei miatt.

Judy

2009. febr. 26. 11:18
 36/54 anonim ***** válasza:
53%

A kedves Kérdezőtől idézem:

> Szerintem senkinek semmi köze a másik ember magánéletéhez, pláne ilyen szempontból!

Itt a pont! Viszont! A homoszexuálisaknak sem kellene a hajlamaikat a normális hajlamú emberek arcába tolni, lásd "felvonulások", ahol a kisgyerekek azt látják, hogy női ruhába öltözött bácsik nyalják-falják egymást. ÉN nem nyalom-falom a párom (hetero vagyok) az utcán, miért kell el elviselni, hogy beteg emberek ezt megtegyék? Nekem is van gyermekem és teljességgel megértem azokat a radikálisokat, akik tojással dobálják a b*zimenetet, mégha én nem is vettem részt az ellentüntetésen.

Van ismerősöm, aki meleg (és NEM hangoztatja úton-útfélen, nem kíván belőle tőkét kovácsolni), vele semmi baja sem a Gárdának, sem a radikálisoknak, sem a normális gondolkodású embereknek.

Ezen érdemes elgodndolkodni.

2009. febr. 26. 11:45
 37/54 anonim ***** válasza:
58%

Az utolsó hozzászóló vagyok:

Most szerintetek én toleráns vagyok vagy sem? :) A b*zimenetben részt vevők szerint biztosan nem, a meleg ismerőseim szerint viszont az. Kiváncsi lennék a kedves kérdező véleményére.

2009. febr. 26. 11:48
 38/54 anonim válasza:
90%

Jézusom, micsoda válaszokat kaptál!! Ez nagyon durva! Én is a hagyományos férfi-nő kapcsolatnak vagyok a híve, de ilyeneket írni valakainek amiket itt olvasok!! Hát nem jutok szóhoz! Ez az oldal nem arra való, hogy véleményt nyilvánítsunk valamiről vagy valakiről, pláne nem ilyen agresszív módon hanem hogy segítséget nyújtsunk ha tudunk!

Sajnos nem tudok Neked országokat mondani, de senkivel ne törődj, ha Te szeretnél fehér ruhában házasodni és ez a párodnak is tetszene akkor ne habozz!

Sok boldogságot!

2009. febr. 26. 11:55
 39/54 anonim ***** válasza:
90%

Kérek szépen mindenkit, szimpatizánsokat és fújolókat egyaránt, az alábbi linket olvassa el:

[link]

(Tények és tévhitek a szexuális kisebbségekről)

Különösen felhívnám a figyelmet erre:

"A homoszexualitásról 1975 óta tudjuk, hogy nem betegség. Ekkor ki is vették a pszichológiai betegségeket felsoroló „Betegségek nemzetközi osztályozása” című könyvből. Pszichológusok és orvosok nem, csak sarlatánok foglalkoznak a gyógyításával."

Én nő vagyok, egy nőt szeretek és nagyon is egészségesnek érzem ezt. Nem is úgy élem meg, hogy "nem tehetek róla", mert ez minden, csak nem defektus. Soha ilyen boldogságot nem ismertem, inspiráljuk, előrevisszük egymást, és biztos vagyok benne, hogy ha van Isten, lemosolyog ránk.

A felvonulásról, demonstrálásról annyit, hogy a melegek és leszbikusok azért "demonstrálják" azaz kénytelenek demonstrálni irányultságukat, mert nekik ebben a társadalomban nem osztanak lapot. (Ugye ha a balketeseknek nem lennének jogaik, ők is servezetbe tömörülnének, és tüntetnének: "jogokat a balkezeseknek!" - a homoszexualitás kb. olyan variáns, mint a balkezesség)

Miért is kell, hogy a homoszexuálisok szégyelljék magukat, és a 4 fal között betegségtudatban bujkálva éljék az életüket? POnt hogy az öngyűlöletből, önostorozásból, a "nem vagyok normális" önmagának való bemeséléséből lesz a beteg, torz személyiség!!!!!!

A melegfelvonulás egy karnevál-jellegű dolog, nem a szélsőségesekkel kell azonosítani a résztvevők egészét (csak őket mutatják a TV-ben, interneten, ki mást) illetve a szélsőséges résztvevők sem így néznek ki és így viselkednek az év 365 napján.

Továbbá attól egyetlen gyerek (vagy felnőtt) sem lesz meleg, hogy meleget, netán szélsőségesen viselkedő meleget lát, vagy attól, hogy tudja, hogy melegek is vannak a világon.

2009. febr. 26. 12:00
 40/54 anonim ***** válasza:
91%
Ja, és ne kezeljük a a férfi-nő esküvőt ill. kapcsolatot "hagyományosnak", és ehhez képest a homoszexualitást valami "hóbortnak", mert már az ókorban is voltak homoszexuálisok. (Nők is, csak őket kevésbé üldözték, mint a meleg férfiakat.)
2009. febr. 26. 12:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!