Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely országokban engedélyezik a meleg házasságot? És nagyon "hülyén" néz ki, ha nő nővel házasodik "hagyományos" fehér ruhában?
Szia, ne húzd fel magad a gyűlölködő kommentelőkön, ők sajnos nem biztosak magukban, féltik ingatag személyiségük határait. Tudod, aki biztos magában, annak nem fáj, ha valaki más, mert tudja, hogy ez számára nem jelent fenyegetést. (Nem csak agresszív másság létezik, mint pl. gárdista "barátaink", hanem van elfogadó másság is.)
Röhögtem magamban, amikor ilyen gárdista-félék megrendezték a Hideg Büszkeséget, és egy csajszi olyan transzparenssel vonult, hogy "Én nem barátnőt akarok, hanem férjet, gyerekeket!" Egyem a szívét! Ki kényszerített rá barátnőt? Ki tiltja meg neki, hogy férje, gyereke legyen? Az a nő, akinek barátnője van, biztos nem. Csak ezt fel is kéne fogni.... A melegeknek, lesbikusoknak viszont tiltani és előírni akarnak....
Majd ha lesz újra tusarok.org fórum (most sajna ideiglenesen nem elérhető), akkor gyere fel, van egy topik, melynek címe "A nő, ha leszbikus".
Az USA egyes államaiban engedélyezik, van egy kedves ismerősöm, aki a feleségével él kint.
A ruha - szerintem JÓL néz ki 2 nőies ruha, nem muszáj, hogy fehér legyen, de az is szép. Szerintem éppen az néz ki hülyén, ha az egyik "beöltözik pasinak" - amikor a legtöbb leszbikus kapcsolat nem úgy néz ki, hogy az egyik "alakítja" a férfi, a másik pedig a női szerepet. (Ezt inkább a többiek kedvéért mondom.) Úgyhogy az lenne a hazugság, ha egyikőtök zakót öltene, ha csak nem kedveli egyébként is ezt a férfiimitátor-stílust :D - akkor viszont tök jó!
Sok boldogságot
egy biszex csaj, akinél egy nő győzött :)
(akinek nem tetszik, benyalhat :D)
Ugy tudom, hogy Angliaban is engedelyezik mar par eve. Nezd meg, vagy kerdezd meg az euvonal.hu-n, irhatsz is nekik, es gyorsan valaszolnak a hozzaertok.
A ruhaval kapcsolatban hat eleg furcsan nez ki a 2 feher ruha, szerintem inkabb sima kosztum az sokkal jobb.
De nezzel videokat, gondolom a youtouben is van tobb meleg hazassag.
Küldök egy linket Ellen DeGeneres esküvői képeiről. Mindketten fehérben vannak, bár Ellen nadrágkosztümben, szerintem nem béna.
Különben nap, mint nap nézem Ellen showműsorát, és baromi szimpatikus egy nő, nagyon jó stílussal, egyszerűen imádnivaló egy személyiség, az meg, hogy otthon mit csinál, az nem érdekel.
Mindezt úgy mondom, hogy nem vagyok leszbi. Itt a link, meríthetsz ötletet:
a mocskolódók nem tudnak olvasni???! nem az volt a kérdés, hogy:mit szóltok a melegekhez? !!!
én, mint 21 éves menyasszony(férfi lesz a férjem, és persze tudom-tudom, "korai")azt mondom, hogy ha fehérben akartok lenni, hát legyetek abban! attól, hogy azonos nemű a párotok, még nem kell lemondani a fehérről, legalábbis szerintem. azt sajnos nem tudom, hogy hol lehet esküdni, Kanadában, Hollandiában tuti, de azt meg már írta valaki előttem is. nagyon sok boldogságot kívánok!
utolsó válaszoló vagyok
a legjobb barátomék(fiúkról van szó) "esküvője" úgy zajlott, hogy összehívták a családot, meg a barátokat, kibéreltek egy helyet, és előttünk, éjfélkor egy mondatban elmondták, hogy örökké szeretni fogják a másikat, még gyűrűjük is volt!lehet, hogy nem törvényes, de életem egyik legjobb "bulija" volt,nagyon romantikus volt, és szép, hajnal 5kor még javában buliztunk.
Szia!
Nekem hagyományos férfi-nő házasságom volt :), de nem fehér, hanem törtfehér ruhában. Én a sajátomnál nevetségesnek tartottam a hófehéret: hol voltam én már a szűzlánytól...
DE: ez az én véleményem, láttam én már olyat is, hogy a második házasságára is valaki hófehéret vesz fel. Na és akkor mi van? Neki az tetszik, legyen az rajta.
Szóval ha a te álmod, hogy hófehér többméteres uszályos ruhában vonulj el a násznép előtt, akkor tedd, hisz ez a te napod.
Megnéztem Ellen esküvői képeit. Mint már említettem hagyományos házasságban élek, de szerintem gyönyörűek voltak (azért Ellen cipője hagy némi kívánnivalót maga után).
Pfújolóknak: senki nem tehet arról, milyen nemi identitással születik, sem a hetero, sem a homo. Ezt az esetek nagy részében nem te döntöd el, hanem a természet...
Továbbá a hetero párok esetén sincs közötök alapból ahhoz, ki mit csinál kivel az ágyában- a homoknál ugyanígy.
Egy ember értékét az adja, hogyan viselkedik a kiszolgáltatottakkal, a valóban értékesekkel, nem pedig az, hogy hogyan éli a szexuális életét.
Ezerszer inkább legyen elfogadott a melegek házassága, együttélése, mint pl az, amikor apuka a kb századik quvájával hetyeg, a neten a 15 éves kislányok fotóira matyizgat, míg anyuka otthon töpreng, miért ment hozzá... Vagy fordítva.
Lenézni meg akkor van jogotok bárkire, ha felsegítitek.
Hihetetlen, hogy mennyi alulkulturált, érzelmi intellektusában nulla ember van ebben az ostoba országban.
A világ tőlünk nyitottabb felén érdekes, békében együtt tudnak élni egymással a különböző fajtájú, származású és nemi identitású emberek... Itt meg megy a fröcsögés.
...a Te gyerekeddel is megtörténhet, hogy meleg lesz. Genetika. A géneket meg a ti családjaitokból hozzák- akkor ki is a taigetosz pozitív?
Hihetetlen, mennyire messze vagyunk még demokráciától, kulturától.
-egy hetero ffi-
Hollandia? Előrébb tartanak mentalitásban is, mint a magyarok.
Tévedsz. Emonak lenni (pl) nem genetika, hanem választott agybaj.
Homonak lenni meg nem válkasztás kérdése.
Ami igazán veszélyes az a fanatikus (minden gondolkozást mellőző) megrögzött vélemények ismételgetése és a bűnbakok keresgélése.
Legközelebb majd azokat fogjátok utálni csak úgy, önmagukért, akiknek pl kék a szemük?
Vagy vörös a hajuk?
Kb ugyanennyire lenne értelmes.
A magam részéről azt tartom komplett idiótának, aki neki nem ártó embereken képes a gutaütésig felhúzni magát.
Az a baj, hogy olyan korlátolt, életből és gondolkozásból felmentett pszichés betegek is szavazhatnak, gyereket csinálhatnak, döntéshelyzetbe kerülhetnek, akiknek a szellemi képességeik ezt nem teszik lehetővé.
Hihetetlenül kártékonyak vagytok, ennyit arról, ki a taigetosz pozitív...
Hollandia, Németország, Olaszország, Franciaország, az USA államai mind normálisabbak, mint a szánalmas, megkeseredett, bűnbakkereső magyarok nagy része, nem csoda, hogy itt tart ez az ország.
De mit várok én azoktól, akiknek még annyi eszük sincs, hogy ne általánosítsanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!