Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely országokban engedélyezik a meleg házasságot? És nagyon "hülyén" néz ki, ha nő nővel házasodik "hagyományos" fehér ruhában?
Nem játszok semmilyen szerepet. Nő és nő az NŐ ÉS NŐ, nem pedig egy nő és egy másik nő férfiszerepben!
Egyébként nem szavaztam le senkit!
Meg vagyok döbbenve a válaszolók reakcióján. Remélem, ez azért alakult így, mert az oldal normális látogatói már alszanak.
Szerintem polgári esküvőn nyugodtan lehet fehérben az egyik nő, de akkor csak az egyik. Egyébként ez egy jó kérdés, csak fogalmam sincs, mi lenne a helyes válasz. :)
Mindenesetre, házasan vagy sem, akármilyen színű ruhában sok boldogságot kívánok nektek! :)
A kérdező ezt kérdezte: "Mely országokban engedélyezik a meleg házasságot? És nagyon "hülyén" néz ki, ha nő nővel házasodik "hagyományos" fehér ruhában?"
És nem azt, hogy ki mit gondol a melegekről. Az egy másik témakör és másik kérdés, nem itt a helye azoknak a válaszoknak.
A kérdésre sajnos én nem tudom a választ, nem ítélkezek, csak nekem furcsa (én nő vagyok). Nekem volt teljesen értelmes meleg ismerősöm (pasi), akiből senki nem nézné ki, hogy az. Én is csak azért tudtam, mert nekem elmondta. Aztán hogy mi van vele azóta, nem tudom.
fingom nincs melyik országokban lehet, viszont én a meleg témához azt szeretném hozzá fűzni, hogy nekem se tetszik, hogy "szia xy vagyok és meleg". engem is zavar hogy ezt ennyire hangoztatják, és hogy a tv-ből is ez folyik. viszont gondoljatok bele hogy ezt vajon miért csinálják. ezek az emberek nem tehetnek arról hogy melegek,és szeretnének egyszeráen együtt lenni a párjukkal, pl kézenfogva végigmenni az utcán, ami ugyebár normális egy homo párnál. őket viszont megverik ezért, időnként meg megölik.
nem is olyan régen még a feketéket utáltuk, és az is hú de visszataszító volt, most meg ha valaki nem szereti a feketéket az egy büdös rasszista. feketék fellázadtak harcoltak, gyakorlatilag ugyan azt csinálják mint most a melegek.a feketéket is elkezdték bele tenni a tv-be, hogy azért mégiscsak és manapság már többnyire elfogadott a dolog.
ha meleg lennék én is lázadnék, és mindenkinek úgy mutatkoznék be hogy szia ez meg ez vagyok és én vagyok a passzív. pár év múlva már a melegség is tök normális lesz, és ugyanazért amit most írtatok lecsuknak majd titeket. szerintem teljesen igazuk van a melegeknek, felháborító amit velük művelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!