Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar házasodni?
23 vagyok,párom 26,lassan 4 éve együtt vagyunk,gyakorlatilag nálam lakik,jól megvagyunk,velem tervezi leélni az életét,6-8 év múlva tőlem akar gyereket,4 év után is ugy ragaszkodik mint egy tini,vaknak is feltűnne hogy szerelmes még mindig,apró veszekedéseken kivül nincs is probléma a kapcsoltunkban,sőt,a nagyija már rég elkönyvelte hogy én a felesége vagyok.
De elvenni mégsem akar még jópár évig,ezt ma is kijelentette mikor felolvastam neki a 23 éves nagymamás hírt.Erre ő: még 6-8 évig nem akarok gyereket,sőt,addig házasodni se.
Gyerek oké,nekem se kell hamarabb,sőt,még a 10 év múlva is oké,de esküvő miért?
Tudja hogy szeretném,irtam ki kb 1 éve ide kérdést,hogy hogy juttassam a tudatára,h nem kell meglepigyűrű,csak 2 tanú meg a nagyonszűk család (15 fő kb),akkor azt olvasta véletlen,nem reagált rá akkor.
Ha annyira tudja hogy tőlem akar gyereket,nyáron velem akar elköltözni az ország másik végébe,akkor miért ennyire határozott hogy csak sok év múlva akar elvenni,miközben azt is tudja hogy konkrétan melyik templomban szeretne?
Nem fájna ennyire ha lenne valami értelmes indok,de igy...?:(
igen,erősen hajlok én is a konkrét rákérdezésre
csak nem akarom,hogy muszájból tegye...mert ismerem,tudom hogy ezen agyalna,majd félretéve azt ami eddig akadályozta,az én kedvemért belemenne
de nem tudom mi az igazi akadály,mert nem összevarrnak minket
és még arra se lehet hivatkozni hogy megváltozok rossz irányba,én most is kis házisárkány vagyok:) de igy szeret (volt elég jelentkező a helyemre már de mind lekoppintotta,pedig fix h nálam mind kevésbé házsártos...)
de állitolag a pasik olyan nőt keresnek akik olyanok mint az anyjuk...nah én ezt meg is kapom sokszor,hogy már megint ugyanazt fújjuk az anyjával,pedig össze se beszéltünk:) még jó hogy imádja az anyját is:D
igen,az is benne van...
szeretné xy-né lenni,vagy inkább x-né yz,lényegtelen
és hogy ne csak a pasim/barátom legyen...
hisz gyakorltilag már az élettársam...de az meg elég rosszul hangzik,egyik rokon nő ugrik be rögtön,4 gyereket csináltak házasság nélkül,mindenki csak zabigyereknek csufolta őket (igaz ez a 90es évek elején volt)
az a baj, hogy pont ezek a ffiak azok, akik sokáig, évekig együtt élnek valakivel,akit sosem vesznek el, majd jön egy másik nő, akit 1 év után feleségül vesznek.
az én párom is ilyen. 7 évig volt együtt az ex-bnővel, majd engem fél év után eljegyzett és boldog házasok vagyunk. (igaz, h ismertük egymást már 5 éve)
Kiváncsi lennék az ex gondolataira, hogy vajon ő miként élte át, hogy engem félév után eljegyzett és 1 év után elvett. :(
Ezért furcsa ez a szitu!
Ne erőltess semmit!Szeret téged,veled tervez ne aggódj :-)
Mi 5éve vagyunk együtt eljegyzés volt,esküvő jövöre.Kettőnk döntése akarata,nálatok meg csak a tied.
Az oké hogy te megelégszel 2 tanuval, minden féle hacacáré nélkül.Na de ő?Nem lehet hogy ő pont hogy hatalmas lagzit szeretne?
Ezt azért kérdem, mert nálunk ez a szitu.
Nekem untig elég lenne a 2 tanu, vacsora.Még a gyűrűm meg a ruhám sem lenne drága.
Már elméletben időpontot is megbeszéltünk, ami már elmúlt és még csak eljegyzés sem volt.
Semmi másért, csak azért mert a párom fehér arany gyűrűvel szeretne eljegyezni, ez neki nagy álma, pedig lehet nem is tudnám hordani az allergiám miatt.De nem érdekli, ő erre vágyik hogy fehér arany, de nincs még rá pénze.
Lagziból is nagy dinom-dánomot szeretne.Arra sincs még pénz.
Nehezemre esett ezt megérteni, hogy ő miért akar nagy lagzit meg ilyenek.De sikerült.
Én sem vagyok oda érte, de már úgy vagyok vele hogy akkor most várjuk meg még az anyagi feltételek megszületnek az ő álmaihoz, és majd akkor kötjük a kompromisszumokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!