Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar házasodni?
23 vagyok,párom 26,lassan 4 éve együtt vagyunk,gyakorlatilag nálam lakik,jól megvagyunk,velem tervezi leélni az életét,6-8 év múlva tőlem akar gyereket,4 év után is ugy ragaszkodik mint egy tini,vaknak is feltűnne hogy szerelmes még mindig,apró veszekedéseken kivül nincs is probléma a kapcsoltunkban,sőt,a nagyija már rég elkönyvelte hogy én a felesége vagyok.
De elvenni mégsem akar még jópár évig,ezt ma is kijelentette mikor felolvastam neki a 23 éves nagymamás hírt.Erre ő: még 6-8 évig nem akarok gyereket,sőt,addig házasodni se.
Gyerek oké,nekem se kell hamarabb,sőt,még a 10 év múlva is oké,de esküvő miért?
Tudja hogy szeretném,irtam ki kb 1 éve ide kérdést,hogy hogy juttassam a tudatára,h nem kell meglepigyűrű,csak 2 tanú meg a nagyonszűk család (15 fő kb),akkor azt olvasta véletlen,nem reagált rá akkor.
Ha annyira tudja hogy tőlem akar gyereket,nyáron velem akar elköltözni az ország másik végébe,akkor miért ennyire határozott hogy csak sok év múlva akar elvenni,miközben azt is tudja hogy konkrétan melyik templomban szeretne?
Nem fájna ennyire ha lenne valami értelmes indok,de igy...?:(
De nem értem ez miért olyan fontos. Miért kell ennyire erőszakosnak lenni. Mondta, hogy szeretne elvenni, csak nem most.
Nem azt mondta, hogy soha nem akar megházasodni. Akkor meg mi a probléma? Ne viselkedj úgy mint egy 13 éves akinek az anyja nem hajlandó megvenni az új cukimuki pulcsit amit a barátnői már megkaptak.
Nálunk nincs a szülőkkel probléma,mintaszülők,szeretnek engem,sőt,nemrég volt a 30.házassági évfordulójuk,ők egy követendő példa is lehetnének.
Én szüleim kevésbé idiliek,de ott sincs semmi drasztikus,anya már többször mondta is,hogy legalább fél évre előre szóljunk,bár már régóta gyűjtögeti a nászajándékra valót (ahogy párom szülei és nagyszülei is,ez nyilt titok)
nem vagyok erőszakoskodom,nem mondtam még neki (az ide kiirt kérdésből tudja jól,de azt se firtattam akkor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!