Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem lehet igaz! Miért nem találok végre egy olyan férfit aki nem akar házasodni és csak szexet akar?
Figyelt kérdés
Én csak szexet akarok, de minden társkereső oldalon csak a házassággal jönnek a pasik. Ez nem igaz hogy nem találok egy jóképű alkalmi szexpartnert!2011. júl. 15. 22:13
1/27 anonim válasza:
:) Ez aranyos. Sok nő jár ebben a cipőben.
Hány éves vagy? Ne a neten ismerkedj.
2/27 anonim válasza:
Lovebox. Ott válogathatsz :)
Egyébként a jelenség mögött lehet az, hogy a függetlennek tűnő nők nagyobb kihívást jelentenek, így jobban feccölnek bele energiát a férfiak. Aki meg görcsösen partnert keres, ott lazábbra veszik.
4/27 anonim válasza:
Na hallod! Most újat mondtál! Én meg mindig olyanokkal "futok össze" aki csak szexet akar. Komolyan mondom.
5/27 anonim válasza:
Te micsoda szerencsés vagy!!:) Én minden társkeresőn olyanokba botlok akik csak szexet akarnak. Szeretőt keresnek vagy pár alkalomra partnert.
6/27 anonim válasza:
Keress te házasságot, majd jönnek csőstül.! Meglehet ugyanazok.
7/27 anonim válasza:
Járj el szórakozóhelyekre (a Hajógyárin elég jó a felhozatal).
8/27 A kérdező kommentje:
22:15 sztd a kamionsoron jóképű pasik vannak? Sztm meg piszkosak és izzadtak, kövérek és udvariatlanok, én meg nem vagyok k*rva hogy az ilyeneket eltűrjem. Nem is a pénzre hajtok nekem van pénzem, vállalkozó vagyok. Nekem tiszta, udvarias hapsik kellenek és minden héten másik. Egyszer élek. Kocsi, búvóhely van, csak férfi nincs.
2011. júl. 15. 22:33
9/27 A kérdező kommentje:
Az alkalmi szexpartneresek meg mind hímpr*stik. Nekem meg ingyen kéne.
2011. júl. 15. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!