Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar házasodni?
23 vagyok,párom 26,lassan 4 éve együtt vagyunk,gyakorlatilag nálam lakik,jól megvagyunk,velem tervezi leélni az életét,6-8 év múlva tőlem akar gyereket,4 év után is ugy ragaszkodik mint egy tini,vaknak is feltűnne hogy szerelmes még mindig,apró veszekedéseken kivül nincs is probléma a kapcsoltunkban,sőt,a nagyija már rég elkönyvelte hogy én a felesége vagyok.
De elvenni mégsem akar még jópár évig,ezt ma is kijelentette mikor felolvastam neki a 23 éves nagymamás hírt.Erre ő: még 6-8 évig nem akarok gyereket,sőt,addig házasodni se.
Gyerek oké,nekem se kell hamarabb,sőt,még a 10 év múlva is oké,de esküvő miért?
Tudja hogy szeretném,irtam ki kb 1 éve ide kérdést,hogy hogy juttassam a tudatára,h nem kell meglepigyűrű,csak 2 tanú meg a nagyonszűk család (15 fő kb),akkor azt olvasta véletlen,nem reagált rá akkor.
Ha annyira tudja hogy tőlem akar gyereket,nyáron velem akar elköltözni az ország másik végébe,akkor miért ennyire határozott hogy csak sok év múlva akar elvenni,miközben azt is tudja hogy konkrétan melyik templomban szeretne?
Nem fájna ennyire ha lenne valami értelmes indok,de igy...?:(
de mondtam neki,hogy akarok gyereket,tőle akarom,és azt is hogy ez nem az 5 éves tervben szerepel,hanem a 10 évesben
állásunk van,észak-magyaroroszághoz képest jó.és amint kézbekapja a másik diplomáját,elfogadhatja valamelyik állásajánlatát,van pár jó,csak ahhoz költözni kell
lakás...akkor most várjam meg mig kifizetjük 15 év alatt? ez azért...
Igazából tervek között szerepel külföld is,több cég között variál,olyan kell,amelyik fizet itthon is,és kiküld külföldre.Ilyen ajánlatot kaptam én is már,ritka szakmám van,és neki is elég jó.
Igazából nem vágyom saját házikóra,külföldön is jól működik a bérlés.Esetleg majd egyszer egyet,hogy nyugdijasként legyen ,de mivel egykék vagyunk,mire nyugdijasok leszünk 3 házikó is ránkszáll.De az még nagyon messze.
nem első párkapcsolat,neki volt hosszabb kapcsolata is,2 év után el akarta jegyezni a lányt,csak az kitette...igaz akkor épp hogy 18 múlt,akkor még meggondolatlan az ember
nekem is voltak pasik bőven,tapasztalat megvan,csúnyán mondva megvan a kiélős korszakom nekem is
ha elvileg semmi nem változik azon kivül,hogy látszik a nevemen és a gyűrűnkön hogy hivatalosan is összetartozunk,akkor miért ne lehetne?
még az se indok,hogy milliós lagzira vágyom,mert azt pl a hátam közepére se kivánom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!