Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen esküvőiruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen esküvőiruha állna jól egy 160cm-s 66 kg-s lányon?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy rengeteg fajta ruha tetszik, viszont tutira nem mindegyik állna jól, viszont egy órában az ember nem tud annyi ruhát felprobálni, mint amennyit szeretne..szerintetek milyen jellegű, milyen fazonu ruhákat kerüljek mindenképp, mert csak időpocsékolás?

kicsit husisabb testalkatu vagyok, de még nem molett..

2011. jan. 24. 15:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
166 cm nem alacsony, hanem atlagos. Nezzetek utana az atlagmagassagnak...
2011. jan. 24. 19:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem 166, hanem 160, és az alacsonynak számít, átlag magasság pedig 163-172cm közötti.
2011. jan. 24. 20:01
 13/20 anonim ***** válasza:
minél bővebb a szoknya,annál vékonyabbnak nézel ki. szerintem fűzőset,és abban is ami hosszában merevítve van,ezek a merevítők is slankítanak. valamint ahogy ezen a képen is van,a felső része ha V alakban van,és nem túl felül,tehát a "V" csúcsa nem a hasadnál van,hanem lejjebb az is slankít. ne legyen elvágva a csípődnél. [link]
2011. jan. 25. 10:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Mindenképpen javaslok egy jó magassarkút. A párod milyen magas? Mert ha nem sokkal, akkor arra azért vigyáz nehogy te legyél magasabb, de ha jóval magasabb, akkor még csökkentheti is különbséget.

Én a szélesebb abroncsot javaslom (mint az előző képen is van, de a felsőrésszel annyira nem értek egyet), mert az jól takar, (meg nem tudom Te hogy vagy vele, de nekem egy fazon tetszik és az a nagyon széles abroncs kb. [link] , tehát én már biztosan konkrét elképzeléssel mennék választani, sosem volt kétséges, hogy mi tetszik) de nem ilyen felsőrésszel, moletteknél szerintem annyira nem előnyös ez a pánt nélküli fazon, hanem valami normálisan szabott kb. ilyen hosszú [link] újjal rendelkező ruha lenne az ideális (most tudom ezért le leszek pontozva, de a pánt nélküli amúgy is elcsépelt dolog nagyon).

A ruha alá pedig javaslok egy jó fűzőt (igazi acélmerevítős, nem műanyag mídert) ami tényleg alakot formál, és ha jól van feladva, nem fog kibuggyani semmi de gyönyörű alakot formál (nem véletlenül hordták évszázadokig): [link] az enyém innen van, nem olcsó, de jó.

A fodrokat pl. [link] , "habokat" pl. [link] nem javaslom, hanem valami egyszerűbb, kevésbé habcsók ruha.

2011. jan. 25. 12:41
 15/20 anonim ***** válasza:
2011. jan. 25. 13:33
 16/20 A kérdező kommentje:

utsó előtti!! pedig a carmenes első, az nekem nagyon tetszik!!!!:-)))))))teljesen az ízlésvilágom.

Most 66 vagyok, de 10 et simán leadok a nagy napig..tehát ha csak 56 leszek az már nagyon jó...

2011. jan. 25. 14:37
 17/20 A kérdező kommentje:

a párom 180 cm

a nagyon magassarku nem biztos,h jo ötlet, mert azért ki is kell birni benne a dolgokat

2011. jan. 25. 14:38
 18/20 A kérdező kommentje:
nagyon szuper tanácsokat írtok!köszönöm:-)
2011. jan. 25. 14:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Tegnap 16:10 vagyok, pedig a magassarkút én is ajánlanám, ha a lagzira nem is, de a fényképezkedésre és a ceremóniákra mindenképp. Nem tudom mennyire vagy hordasz a hétköznapokban vagy hétvégén bulizni, de meg lehet szokni.
2011. jan. 25. 14:50
 20/20 A kérdező kommentje:
6 -7 cm a max amit elviselek
2011. jan. 25. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!