Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen esküvőiruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen esküvőiruha állna jól egy 160cm-s 66 kg-s lányon?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy rengeteg fajta ruha tetszik, viszont tutira nem mindegyik állna jól, viszont egy órában az ember nem tud annyi ruhát felprobálni, mint amennyit szeretne..szerintetek milyen jellegű, milyen fazonu ruhákat kerüljek mindenképp, mert csak időpocsékolás?

kicsit husisabb testalkatu vagyok, de még nem molett..

2011. jan. 24. 15:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%

Jó kicsi vagy:D

De

2011. jan. 24. 15:51
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
De ha husis vagy, akkor nagyon szép lehetsz:)
2011. jan. 24. 15:52
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy segít-e:

[link]

[link]

2011. jan. 24. 15:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel alacsony vagy,mindenkép olyan kell,ami takarja a lábadat.És NEM azért,mert csúnya lábaid vannak,de így magasabbnak tűnsz,főleg egy magassarkú cipővel.
2011. jan. 24. 16:00
 5/20 anonim ***** válasza:
16:00 vagyok. Na és mivel azt írtad,hogy "husisabb testalkatú" vagy,érdemes bő szabású ruhát választani. A lényeg tehát,hogy hosszú legyen,és ne testhez simuló! :D (:
2011. jan. 24. 16:02
 6/20 anonim ***** válasza:
67%
Kb. ugyanezek a paramétereim, a ruhám A vonalú volt (kis abroncs volt alatta, nem a nagy hagyományos), így nem néztem ki úgy, mint egy hordócska. Felül pánt nélküli volt, de volt rajta egy csipke rész, és így ejtett vállú lett belőle. (nem akartam sima pánt nélkülit, mindenkinek olyan van). Ja, és nem viseltem fátylat, csak fejdíszt. Ha mindenképpen akarsz, szerintem minél rövidebbet válassz, mert ki se látszol majd a sok anyagból :).
2011. jan. 24. 16:02
 7/20 anonim ***** válasza:
Én is elég pici vagyok, nekem az A vonalú ruhákat ajánlották. Nagyon szép darabokat láttam belőlük és jól is álltak, gondolom ezek neked is jól állnának:):)
2011. jan. 24. 16:03
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

"Túl alacsony menyasszonyok

Ha valaki túl alacsonynak érzi magát, de különben átlagos a testalkata, az nem zárja ki egyetlen fazon viselését sem. Feltétlenül ajánlott viszont a magas sarkú cipő! Egyrészt növeli a magasságot, másrészt szebb tartást kölcsönöz. Hosszú haj esetén kontyot válasszunk: ez a frizura szintén magasít és nyújtja a nyakat, optikailag akár tíz centit is nyerhetünk vele! Kerülendő viszont a hosszú uszály, ez elsősorban magasabb hölgyeknek áll jól, szintúgy a széles karimájú kalapok.

...

Túlsúlyos menyasszonyok

A "problémás arák" közül legtöbben a túlsúlyuk miatt keserednek el. A fehér szín eleve nem előnyös, miután optikailag még nagyobbá tesz, ezért úgy gondolják, hogy guruló hólabdák lesznek menyasszonyi ruhába. Ez nem így van, ha a megfelelőt választjuk ki! Amire különösen ügyelni kell: ne a derék tájékát, hanem a szép dekoltázst hangsúlyozza a ruha. Kerüljük a puffos ujjakat, hófehér anyagot. A fodros ruha és a mini szintén nem előnyös, helyette bátran válasszunk hosszított vonalvezetésű fazonokat, a lágy esésű anyagokból készült ruhákat. a hófehér helyett előnyösebbek a tompított színek: az ecru-, a pezsgő-, a nyersselyem színű (törtfehér) és a sötétebb árnyalatok. Az abroncsos bő szoknya kitűnően rejti a csípőt, ami sok vékony nőnél is problémás testrész. A feltűnő kiegészítők, pl. hosszú fátyol, érdekes formájú viszonylag nagy menyasszonyi csokor, különleges fejdísz, kalap stb. szintén magukra vonják a figyelmet."

Palásti Andrea: Az esküvő - Menyasszonyok és vőlegények kézikönyve, 1999 c. könyvből

2011. jan. 24. 16:10
 9/20 A kérdező kommentje:

15:56 os tetszenek a cikkek!!

16:10 jók az ötletek!!

Minden eddig hozzászólónak köszönöm

2011. jan. 24. 16:27
 10/20 anonim ***** válasza:

én kb 150 cm vagyok, és én elég telt:) A vonalú ruhákat ajánlottak nekem is, hogy hosszítson:)

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 24. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!