Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon vékony lányon milyen...

Nagyon vékony lányon milyen ruhadarabok állnak jól?

Figyelt kérdés
képeket is linkelhettek,sajnos 172cm vagyok,és 50kg.
2011. nov. 14. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos????

Neked van a legjobb testalkatod, kvázni mindent felvehetsz kivéve azt ami dekoltázst csinál, de azoknak egy részét is. Nem írtál mondjuk a melledről semmit, de ha természetes, akkor gondolom ehhez az alkathoz elég pici.

Vegyél fel bármit amit feszülős, te vagy az akinek kitalálták a csőtoppokat, a sztreccs felsőket és nadrágokat. Hangsúlyozd ki ezt a ritka és nagyon szép alkatot télen tapadós garbóval, nyáron pedig haskilógatos felsőkkel. Szoknyából bármilyet hordhatsz, hétköznapra hosszabb, alkalmakra egészen rövidet is.

Linkelni nem fogok mert az itteni p*rasztoknak tök fölösleges, nekik mindenről az jut eszükbe, hogy k*rvás meg r*bancos, mert csak azt a szót ismerik ha nem szürke színű zsákvásznat húzol fel.

Neked nagyon ritka és látványos testalkatod van, nem eldugni, kiemelni kell.

2011. nov. 14. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Első te nemigen tudod mit beszélsz. Gondolom neki eléggé "sajnos" mivel, az 172 centihez nagyon nagyon kevés az 50 kg. Én 173 vagyok, de 59 kiló. És még ígyis rengetegen azt mondják hogy nagyon gebe vagyok. Ilyen magassághoz, kevés ennyi súly. Kedves kérdező kerüld a fekete színt, főleg nadrágban mert eléggé véknyít.
2011. nov. 14. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is jól tudom mit beszélek, volt ilyen alkatú barátnőm. Amíg ezt ti átoknak ítélitek meg, addig nem is fogjátok tudni normálisan használni ezt a testet. Amint rájöttök, hogy ez nem átok, hanem áldás akkor máris minden a helyére kerül.

A tapasztalat beszél belőlem, de nem kell nekem hinni.

Csak hogy példát is mutassak:

[link]

Ezt a nőt a férfiak 50%-a gyönyörűnek fogja mondani, 30%-a szerint borzalmasan gebe, a maradéknak meg tökmindegy.

Én az 50%-ba tartozok és rengeteg hozzám hasonlót ísmerek aki a földhöz verné a fenekét ha ilyen nője lehetne.

A többi pedig csak a ti hozzáállásotokon múlik, de már megszoktam, hogy nincs olyan nő akinek megfelel a teste, mindig mindenki más akar, így működtök. Az összes bögyös barátnőm irigyelte a gebéket amiért ilyen ruhákat felhúzhattak.

Erről ennyit.

2011. nov. 14. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

A linkelt képpel kapcs:

Deréktól lefelé még okés (lenne a lapos seggét leszámítva). Viszont fölfele... legalábbis én úgy gondolom, nincs annál rosszabb, mikor egy nőnek beljebb van a melle, mint a hasa...

Nem a vékonysággal van a baj, de azért formái lehetnének.

Kérdező: Kerüld a sötét ruhákat! A keresztbe csíkos kötött tunikák nagyon divatosak, jól állnak rajtad biztos.

Bár az arányaidról nem tudunk semmit.

2011. nov. 14. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
csőnaci és lógós póló, lógós pulcsi. igazából szerintem majdnem minden..
2011. nov. 14. 18:01
 6/6 A kérdező kommentje:
hát igen,pont ilyen a testalkatom mint a képen látható lánynak,mondjuk kicsit nagyobb a mellem.Azért sajnos mert már sokan,sőt minden ember aki megismer első mondata,hogy csak nem étkezési problémáim vannak?Ha kimegyünk nyáron fürödni vagy rögtön belemegyek a vízbe,vagy maradok ruhába hogy senki nelássa a testem....igen a feketéket kerülöm,de nagyon lapos a seggem is sajnos.De köszi a válaszokat!
2011. nov. 15. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!