Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Más is fél attól, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is fél attól, hogy nem fog tetszeni a vőlegényének az esküvőn? Láttatok már élőben csúnya menyasszonyt?

Figyelt kérdés
Én egyébként se vagyok a legszebb lány (de neki tetszek szerencsére), de félek, hogy esküvőn nagyon rosszul fogok kinézni, mert mi van, ha mondjuk elrontják a sminket vagy a frizurát (én nem tudok olyan profi sminket vagy hajat, hogy magamnak csináljam meg, mert csak egyszerűen szoktam sminkelni). Ráadásul az ízlésünk sem egyforma (azért nem teljesen ellentétes), így félek, hogy nem fogok neki tetszeni a menyasszonyi ruhában (valamit tudok, hogy az biztos nem tetszene neki, de nem mindenről tudom eldönteni). Tudom, hogy nem a kinézet számít, de azért bennem van a félsz, hogy mi van, ha nem tetszem majd neki azon a szép napon.
2011. jan. 7. 17:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
:D Számomra jobb (és szebb), mint ha Adonisz lenne. Egyébként aranyos Ő, csak kevés dolog tetszik neki. Van ilyen...
2011. jan. 7. 18:53
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem írtam, de nagyon jó ötlet a próbasmink, próbafrizura. Úgyhogy köszi! <3
2011. jan. 7. 18:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj ha másképp nézel ki mint szoktál, én nem mutatnám meg a próbasminket próbafrizurát sem legyen az is meglepetés. Ne aggódj emiatt sminkel meg profi hajjal biztosan csak szebb leszel, mint hétköznap.
2011. jan. 7. 19:10
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Megmutatni nem akartam, ez természetes, de legalább le tudom ellenőrizni magamnak, hogy jó-e a fodrász vagy sminkes. Egyszer már nekem is eszembe jutott, hogy ez kéne, de elfelejtettem.

2011. jan. 7. 19:26
 15/17 anonim ***** válasza:

A próbasmink és a próbafrizura általában ingyen van, abból láthatod, hogy áll majd. Én magamat sminkeltem, egész egyszerűen, a hajamat pedig olyan fodrász csinálta, akiben maximálisan megbíztam. A ruhától féltem egy kicsit, mert nem olyat választottam, ami a páromnak tetszett a katalógusokban, hanem a saját ízlésemre hallgattam. Aztán mindenki a csodámra járt. :D

Biztos szép leszel, nyugi! :)

2011. jan. 7. 20:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, láttam már csúnya menyasszonyt. De az a menyasszony a hétköznapokon még csúnyább volt.

Légy egészen nyugodt, akármilyen is vagy, egy profi sminkes és a fodrász csak javítani fog rajtad!

Egyébként ha nagyon izgulsz, akkor érdemes lehet frizura- és sminkpróbát is csinálni a nagy nap előtt.

Sok boldogságot!

2011. jan. 7. 20:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is, kicsit megnyugodtam! :)
2011. jan. 7. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!