Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is fél attól, hogy nem fog tetszeni a vőlegényének az esküvőn? Láttatok már élőben csúnya menyasszonyt?
Köszi! :)
Megmutatni nem akartam, ez természetes, de legalább le tudom ellenőrizni magamnak, hogy jó-e a fodrász vagy sminkes. Egyszer már nekem is eszembe jutott, hogy ez kéne, de elfelejtettem.
A próbasmink és a próbafrizura általában ingyen van, abból láthatod, hogy áll majd. Én magamat sminkeltem, egész egyszerűen, a hajamat pedig olyan fodrász csinálta, akiben maximálisan megbíztam. A ruhától féltem egy kicsit, mert nem olyat választottam, ami a páromnak tetszett a katalógusokban, hanem a saját ízlésemre hallgattam. Aztán mindenki a csodámra járt. :D
Biztos szép leszel, nyugi! :)
Igen, láttam már csúnya menyasszonyt. De az a menyasszony a hétköznapokon még csúnyább volt.
Légy egészen nyugodt, akármilyen is vagy, egy profi sminkes és a fodrász csak javítani fog rajtad!
Egyébként ha nagyon izgulsz, akkor érdemes lehet frizura- és sminkpróbát is csinálni a nagy nap előtt.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!