Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon csúnya ez a ruha? Mi a véleményetek róla?
Augusztusban lesz a lagzim,ilyen lesz a ruhám.Pár barátnőm akiknek megmutattam aztmondták,hogy nagyon csúnya és gicces és én leszek benne a falu bohóca.Én nem tudom most mit csináljak,mert nekem eddig nagyon tetszett bés jól is állt,de most elbizonytalanodtam,Tökéletes akartam lenni a lagzimon,de úgylátszik nem leszek.:(
(azért ezt a linket mutatom,mert a ruhám még a szalonban van és neten nem találtam másik képet)
GYÖNYÖRÜÜÜ! nagyon tetszik :)
13/L
Nekem is nagyon tetszik!
Szintén 13/Lány
szerintem a "barátnőid" csak irigyek, ha ilyesmi testalkatod van mint a modellnek akkor meg tényleg gyönyörű leszel benne.
20l
Tényleg gyönyörű szép ez a ruha!!!! Nehogy rosszul érezd magad....csak féltékenyek. Meg írod, hogy "faluban"...lehet, hogy kicsit konzervatív gondolkodásúak. De a ruha...meseszép!!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!