Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon csúnya ez a ruha? Mi a véleményetek róla?
Augusztusban lesz a lagzim,ilyen lesz a ruhám.Pár barátnőm akiknek megmutattam aztmondták,hogy nagyon csúnya és gicces és én leszek benne a falu bohóca.Én nem tudom most mit csináljak,mert nekem eddig nagyon tetszett bés jól is állt,de most elbizonytalanodtam,Tökéletes akartam lenni a lagzimon,de úgylátszik nem leszek.:(
(azért ezt a linket mutatom,mert a ruhám még a szalonban van és neten nem találtam másik képet)
ez a ruha gyönyörű, álomszép, tényleg szavakba nem önthető..:)
A barátnőidből az irigység beszél, ne foglalkozz velük (én még azt is kérdőre vonnám, hogy egyáltalán a barátnőid-e)
A paramétereid alapján pedig gyönyörű alakod lehet, úgyhogy nagyon-nagyon szép leszel!!
Gratulálok, a vőlegényed büszke lehet rád! :)
nekem hasonló az álomesküvő ruhám.^^:D
irtóra tetszik, bár nekem még messze van..:D:D
Mért lennél bohóc?:)
Ha neked tetszik akkor az a lényeg, szerintem is szép,és nekem se fogja senki megmondani mit vegyek fel. Ez a te napod és a te esküvőd:)
Jó lesz hidd el.
Az irigyseg beszel beloluk ne is hallgass rajuk.
Mert lehet hogy rajtuk sosem lesz igazi menyasszonyi ruha azert mondanak ilyet.
De ebben mar lehet hogy bohoc kent neznel.
Szep leszel ne aggodj.
Sok boldogsagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!