Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg nagyon csúnya ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagyon csúnya ez a ruha? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz a lagzim,ilyen lesz a ruhám.Pár barátnőm akiknek megmutattam aztmondták,hogy nagyon csúnya és gicces és én leszek benne a falu bohóca.Én nem tudom most mit csináljak,mert nekem eddig nagyon tetszett bés jól is állt,de most elbizonytalanodtam,Tökéletes akartam lenni a lagzimon,de úgylátszik nem leszek.:(

[link]

(azért ezt a linket mutatom,mert a ruhám még a szalonban van és neten nem találtam másik képet)

2010. júl. 17. 19:04
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
87%
Szép barátnőid vannak. :S Úgy gondolom,hogy nem azt a ruhát kell felvenni,amit a környezet tukmál,hanem,ami NEKED tetszik.Csak akkor leszel benne szép,ha jól érzed magad benne és pontosan a te ízlésednek megfelelő,amit felveszel.Ha olyan ruhába bújsz,amit csak rádbeszéltek,akkor a kisugárzásnak lőttek.Azt mondod neked tetszik,akkor nem kérdés,ez a ruha a neked való!A vőlegényed pedig el lesz ájulva,mikor meglát,mert a kedvese,hófehér menyasszonyi ruhában közelít felé,azért,hogy szerelmet valljon.Az biztos,hogy számára aznap te leszel a legszebb.
2010. júl. 17. 19:12
 12/48 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is nagyon tetszik, ez hihetetlenül jó! ;)
2010. júl. 17. 19:13
 13/48 anonim ***** válasza:
88%

De, hogy csúnya GYÖNYÖRŰ, olyan hercegnős :)

Ne foglalkozz azzal mint mondatak a barátnőid csak irigykednek.

2010. júl. 17. 19:13
 14/48 A kérdező kommentje:
168 centi vagyok,53 kg és 75/B-s a mellem.mellig érő sötétbarna hajam van.
2010. júl. 17. 19:14
 15/48 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon gyönyörűűűű!! :) Én is ilyet akarok majd!! :P hihi xD

A barátnőid csak irigyek. Ennyi! :D

20/L

16/48 anonim ***** válasza:
88%
fúú nekem nagyon tetszik :)
 17/48 anonim ***** válasza:
88%
Én is úgy voltam, készültem egy jó kis "nehogyfelveddmátényleg" -re....de ez a ruha nagyon SZÉP!! A "bugyrok" pedig elegánsak, az egész ruha szép. Te kérdező, nem lehet hogy a barátnőid irigyek??
2010. júl. 17. 19:15
 18/48 anonim ***** válasza:
88%

szerintem gyönyörű. :))

bár télleg egy kicsit habos-babos de attól függetlenül nagyon szép. :)

2010. júl. 17. 19:17
 19/48 anonim ***** válasza:
88%

Szép ruhát választottál, gyönyörű menyasszony leszel. A barátnőid meg irigyek, ne foglalkozz velük. Gratulálok és sok boldogságot kivánok nektek.

52/N

2010. júl. 17. 19:18
 20/48 anonim ***** válasza:
88%
gyönyörü leszel benne
2010. júl. 17. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!