Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon csúnya ez a ruha? Mi a véleményetek
róla?
Figyelt kérdés
Augusztusban lesz a lagzim,ilyen lesz a ruhám.Pár barátnőm akiknek megmutattam aztmondták,hogy nagyon csúnya és gicces és én leszek benne a falu bohóca.Én nem tudom most mit csináljak,mert nekem eddig nagyon tetszett bés jól is állt,de most elbizonytalanodtam,Tökéletes akartam lenni a lagzimon,de úgylátszik nem leszek.:(
Én felkészültem egy baromi ronda ruhára aztán leesett az állam! Gyönyörű leszel! Ne aggódj! Sok boldogságot!
2010. júl. 17. 21:35
32/48 anonim válasza:
szerintem is szép :)
2010. júl. 17. 21:50
33/48 anonim válasza:
Barátnőid ezek egyáltalán? Gyönyörű ruha, nagyon szép leszel! Gratulálok!
2010. júl. 17. 22:42
34/48 anonim válasza:
Nagyon szép ruha, divatos, nem giccses, én is falusi vagyok, de itt is teljesen normális, divatos menyasszonyi ruhák vannak az esküvők többségében, szerintem vagy más az ízlésük, vagy (ha nem olyan jó barátnők) akkor irigyek, én is megmondanám a legjobb barátnőmnek, hogy tetszik-e a ruhája vagy nem, nem köntörfalaznék, és nem irigységből.
2010. júl. 17. 23:16
35/48 anonim válasza:
ezek a barátnők megérdemelnének egy jó kis fenékberúgást. nekik az volna a feladatuk, hogy még ha te egy ronda ruhát választasz akkor is tisztelniük kellene a véleményed és azt mondaniuk, hogy gyönyörű vagy. Szép ruha egyébként, nekem nagyon tetszik:)
2010. júl. 17. 23:32
36/48 anonim válasza:
Én is csatlakozom az előttem szólokhoz. Gyönyörű ez a ruha, gyönyörű leszel benne! Egy szabály van, mikor az ember a menyasszonyi ruháját választja ki: Soha, de soha ne kérj tanácsot a barátnőidtől, mert vagy mindenre azt mondják, hogy szép-szép, mert nem akarnak megbántani, vagy mindenre azt mondják, hogy ronda, mert irigyek. Szép dolog a barátság és biztos ti is nagyon jó barátnők vagytok, de az esküvő szótol minden lány megbolondul, főleg ha nem ők a menyasszonyok! :) Szóval ne foglalkozz velük, gondolj arra, hogy a párod el fog olvadni, ha ebben a ruhában meglát! Sok boldogságot!
2010. júl. 17. 23:51
37/48 anonim válasza:
Hívj meg. Majd fennhangon dicsérem a ruhádat. Ha koszorús lányok lesznek, adj rájuk piros orrot... :D Ha már bohócnak tartanak, ne légy egyedül :D
2010. júl. 18. 00:07
38/48 anonim válasza:
Ha ennyi dicséret nem lenne elég meggyőző, akkor én is leírom: GYÖNYÖRŰ ruhát választottál, egészen biztosan minden vendég áradozni fog, amikor meglát benne! A "barátnőid" pedig pukkadjanak meg az irígységtől! Nehogy ilyen megjegyzések miatt sírj! Álomszép menyasszony leszel! Sok boldogságot!
2010. júl. 18. 10:22
39/48 anonim válasza:
Nagyon szuper, szerinem szép, és nagyon különleges, tényleg nem olyan mint a szokásosak.
NE HAGYD MAGD LEBESZÉLNI
(28 év, két hét múlva lesz a saját)
2010. júl. 18. 14:43
40/48 anonim válasza:
hasonlóakat nézegetek,ilyen kell nekem is,valami csodaszép hosszú fátyollal
(egyszem félelmem,hogy a szintén 75/B-s mellemnem lesz-e kicsi,nem e csuszik le...de max magamra ragasztom,mert akkoris ilyen stilusu kell:D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!