Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik menyasszonyi ruha tetszik a legjobban és miért?
2010. dec. 29. 14:38
21/35 anonim válasza:
A 6. nagyon szép. Meg amúgy az összes..:))
22/35 anonim válasza:
Akkor en vagyok a kivetel, nekem a 2 es 4 tetszik. A 2 azert, mert imadom a csipket es hagyomanyosan nem volt kint a menyasszon laba es valla, en pedig ezt a hagyomanyt orzom. :) A 4 pedig azert, mert vegtelenul elegans, bar a masni nem tudom minek ra.
24/35 anonim válasza:
Nekem az 1-es és a 2-es tetszik a legjobban. ezek nagyon szépek. A 2-esen amúgy nekem is tetszik nagyon a csipke, meg hogy nincs kint a váll. Szerintem nagyon elegánssá teszi. A csipke amúgy is az.. :)
28/35 anonim válasza:
1-4-5:)
Gyönyörűek! Kár,hogy én nem lennék elég vékony ezekhez...:P
de egy vékonyabb alkaton csodaszépen állnak!
Sok boldogságot így előre is!:)
29/35 anonim válasza:
Szia! Hát, nem is igazán tudnék választani, mert az összes gyönyörű!!! De nekem talán a 4-es, ami egy kicsit jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!