Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik menyasszonyi ruha tetszik a legjobban és miért?
2010. dec. 29. 14:38
11/35 anonim válasza:
Tyű, mindegyik nagoyn szép, de ha muszáj választani, akkor talán a 4., mert az különlegesebb :) De imádom az 1, és 5öt is :)
12/35 anonim válasza:
Ha ilyen vékony vagy,mint a modell csajok,akkor bármelyiket is veszed fel,jól fog állni.Nekem az 1.5.és 6.tetszik nagyon,de főleg az első.
13/35 anonim válasza:
1,6. Készülj fel,hogy amikor felpróbálsz egyet,nem biztos,hogy elégedett leszel!
14/35 anonim válasza:
Nekem mind tetszik, bár az első kicsit már sok.
Sok függ az alakodtól is.
Ha nőies vagy, akkor szerintem 3 vagy 6, mert ezek igazán szép dekoltázst adnak.
Ha inkább lapos, akkor 5, mert szebben és többnek mutat mellben.
Mikor lesz a nagy nap? :)
16/35 anonim válasza:
Ha a saját alakomat figyelném akkor csakis a 3-as vagy a 6-os képen látható ruhák jöhetnek szóba.
Elég vékony vagyok,de nagy melleim vannak..Az ilyen pánt nélküli ruhákban nem érezném jól magam,mert félnék,hogy a melleim kiesnének..
17/35 A kérdező kommentje:
Pontos időpontot még nem tudok mondani Neked, de 2011 augusztus-szeptember környékére tervezzük!:)
Köszönöm a válaszokat!:)
2010. dec. 29. 14:54
20/35 anonim válasza:
nekem az első..:)
szerintem az a legszebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!