Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Láttatok ilyet esküvőkön már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok ilyet esküvőkön már?

Figyelt kérdés

1.Sok felvételt látni amikor a templomban a szertartás alatt valaki(akár a jegyes pár közül is))elájul.

2.A pap kérdésére NEM-et mond.

3.A lagzin az újdonsült férj vagy feleség megcsalja a másikat.

Olyat mondjatok amit TI magatok láttatok,ne olyat amit más mondott :)

2010. dec. 12. 10:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Párom egyik kollégája mesélte, hogy a vőlegény viccből nemet mondott. Anyakönyvvezető összecsukta a könyvet és közölte, hogy rendben, akkor találkoznak legközelebb. Hiába mondta, hogy viccelt. Mivel hivatalos kijelentés, így nem lehet figyelmen kívül hagyni. Bulit megtartották és visszamentek később 2 tanúval.

A másikat most hallottam, hogy állítólag a menyasszony felújította a kapcsolatát a zenésszel a lagziban ( régen történt páromék családjában).

2010. dec. 13. 10:45
 12/15 anonim ***** válasza:
a környékünkön történt hogy a menyasszony a lánybúcsuja túl jól sikerült és a vőlegény ezt megtudta de nem szólt az arának hogy tudja.a vőlegény megkapta képeket és minden szék alá rakott egy képet,hogy a menyasszony éppen....és az esküvő napja ugyanugy folyt kimondták az igent,és mentek a lagzira vacsi minden megvolt és a férj a menyasszonytánc előtt mondta hogy mindenki nézze meg ami a szék alatt,van és ő elválik azon nyomban.hát igen ez nem semmi lehetett!
2010. dec. 13. 15:15
 13/15 A kérdező kommentje:

Én ezt az utolsót nem igazán hiszem :) Nem tudom elképzelni hogy valaki ennyire kellemetlen helyzetbe hozza saját magát.

Amúgy mi volt a képeken?

2010. dec. 13. 15:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekünk a plébános mesélte mikor az esküvő menetét beszéltük át, hogy volt egy menyasszony, aki elájult. Szegény túl sok kávét ivott, hogy nehogy rosszul legyen az esküvőjén. Ezt mondta mikor magához tért.

Egyébként a fentebb leírt megcsalós-fotós esetet kb öt perccel ezelőtt egy másik kérdésnél olyan formában olvastam, hogy a vőlegény a menyasszonytánc után összeszedte a pénzt, és akkor osztotta szét a képeket a vendégek között.Bár nem nagy a különbség, de mégsem egyformán van leírva:( Ez vajon mitől lehet?:(

2010. dec. 13. 23:19
 15/15 A kérdező kommentje:
De tudjátok direkt kértem a kérdésnél hogy ne mende-mondát írjatok hanem amit TI MAGATOK tapasztaltatok!!!!!
2010. dec. 14. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!