Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok ilyet esküvőkön már?
1.Sok felvételt látni amikor a templomban a szertartás alatt valaki(akár a jegyes pár közül is))elájul.
2.A pap kérdésére NEM-et mond.
3.A lagzin az újdonsült férj vagy feleség megcsalja a másikat.
Olyat mondjatok amit TI magatok láttatok,ne olyat amit más mondott :)
Párom egyik kollégája mesélte, hogy a vőlegény viccből nemet mondott. Anyakönyvvezető összecsukta a könyvet és közölte, hogy rendben, akkor találkoznak legközelebb. Hiába mondta, hogy viccelt. Mivel hivatalos kijelentés, így nem lehet figyelmen kívül hagyni. Bulit megtartották és visszamentek később 2 tanúval.
A másikat most hallottam, hogy állítólag a menyasszony felújította a kapcsolatát a zenésszel a lagziban ( régen történt páromék családjában).
Én ezt az utolsót nem igazán hiszem :) Nem tudom elképzelni hogy valaki ennyire kellemetlen helyzetbe hozza saját magát.
Amúgy mi volt a képeken?
Nekünk a plébános mesélte mikor az esküvő menetét beszéltük át, hogy volt egy menyasszony, aki elájult. Szegény túl sok kávét ivott, hogy nehogy rosszul legyen az esküvőjén. Ezt mondta mikor magához tért.
Egyébként a fentebb leírt megcsalós-fotós esetet kb öt perccel ezelőtt egy másik kérdésnél olyan formában olvastam, hogy a vőlegény a menyasszonytánc után összeszedte a pénzt, és akkor osztotta szét a képeket a vendégek között.Bár nem nagy a különbség, de mégsem egyformán van leírva:( Ez vajon mitől lehet?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!