Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már valamelyik szalonban ilyen fazonú ruhát (menyasszonyi/alkalmi, estélyi/koszorúslány)?
Ilyen turnűrös 1870 körül divatos ruha mai megfelelőjére gondolok: (természetesen kevésbé díszes, fodros kivitelben, mint itt néhány)
Eddig ezeket találtam, de nem szalonok honlapján, az elsőnek a tervezőjét sem tudom, egy külföldi honlapon találtam, hátulról nem igazán látszik, a második meg elég gyenge kivitelezés:
Még nem lesz esküvőm, csupán kíváncsi vagyok, hogy fel lelhető-e valahol ilyesmi menyasszonyi/alkalmi,estélyi/koszorúslány ruha.
Egy másik kérdésnél találtam, olyasmi fazon, mint a kérdésben a régi ruhák, és szerintem nagyon szép, de erről sincs semmi adat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1..
Köszi ez jobban is tetszik, sőt nagyon nagyon tetszik, felsőrész is és a szoknyarész is gyönyörű.
Itt van ezen az oldalon az elegáns és szép menüpont alatt a mindkét ruha, az is amit én linkeltem, de se tervező se semmi, bár nem beszélek angolul, sehol nem láttam arra utaló jelet, hogy azt is közölnék, nem értem miért nem írják oda.
Turnűr:
alapként használt párnázás vagy abroncsozás, e fölé redőzték a szoknya hátulját, hogy kihangsúlyozzák a farrészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!