Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintem is gáz? Én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem is gáz? Én is szeretnék magamnnak fotókat, elcsípni a pillanatokat.

Figyelt kérdés
Februárban lesz a rokonomnak az esküvője, és a mennyasszonya megkért mindenkit hogy le kell adni a telefont,nem fotózhat senki. Azt mondta hogy pillanatokat meg kell élni.Jogos lenne ha én azt mondanám hogy nem adodom le? Köszi a válaszokat! :)
jan. 1. 18:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Vélhetően okkal jutott el eddig ez a történet, valószínűleg van a vendéglistán olyan (talán pont a kérdező?) akit hiába kérsz meg valamire, azt Ő úgyis jobban tudja. Persze ettől még beszedni a telefonokat tényleg gáz, én sem adnám oda, mondjuk én értek a szóból és ha megkérnek, nem fotózok. Kérdező Neked is menni fog?
jan. 1. 20:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

1. A telefonelvétel gáz, ezt aláírom.

Saját tulajdonod, mi alapján venné el bárki? Ha kár lesz benne, eltűnik, megtérítik a teljes árát?! Minden személyes információm elérhető rajta, benne vannak a bankkártyáim is.

Valamint, én nem adnám le.

Van egy szívbeteg édesanyám, valamint egy 4 éves kislányom. Anyukámmal bármi történhet, sajnos betegesebb már. Gyereket esküvőre nem viszünk, de a telefon mindig nálam van, hogy a bébiszitter elérjen.

2. Te ne akard elcsípni a pillanatot, arra vettek fel fotósokat külön. Én sem örülnék, ha a rokonságból 2-3 önjelölt fotós alkalmatlankodna ott, tennék ki Instagramra, Facebookra szinte élőben a képeket.

Biztos fognak adni a képekből, ha kéred!

jan. 1. 23:28
 13/20 anonim ***** válasza:
16%

Én el sem mennék ilyen esküvőre. Természetesen a házaspárnak meg van a joga,hogy ilyet kérjen,viszont nekem is,hogy nemet mondjak. Profi fotós ide vagy oda,ő tényleg azért van ott,hogy minden szemszögből ideális képeket készítsen. Az egész egy mű esküvő,mert a hétköznapi arckifejezések,pillanatok nem lesznek a képeken.

Én a gyerekeimnek sem szólok,hogy öltözz ki,állj egyenesen,mert leakarlak fényképezni,hanem az adott pillanatot örökítem meg.

jan. 2. 19:45
 14/20 anonim ***** válasza:
9%
#13: Fogalmad sincs a fotózásról, pont, hogy azért van ott a fotós, hogy érzelmeket, pillanatokat adjon vissza.
jan. 2. 20:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
13: a fotós ugyanazokat a pillanatokat kapja el, csak jobb minőségben. Nem állít be minden egyes képet, azt max. a kreatív fotózásnál csinálja. Nem attól lesz igazibb egy kép, hogy Marcsi néni telefonján mákosabb és homályosabb.
jan. 2. 20:17
 16/20 anonim ***** válasza:
60%

Ha a fotós az esküvőn beállítja a fotókat, az már régen rossz. Minden történjen úgy, ahogy jólesik, a fotós pedig a legjobb pillanatokat kapja el. Vagy nem csak azokat kapja el, de végül a kész fotósorozatba csak azok kerülnek be. Nem lesz az első hitvesi csók hátterében orrot túró Pityi bácsi, hajnal 2-kor vörös fejjel, lecsúszott nadrágban ordító örömapa, lendületes virágszórás közben Pötyikét orrbavágó Babuka, tortaszelés közben pont szembevilágító lámpa, menyasszonytáncnál hülye arcot vágó keresztanyu, a fehér menyasszonyi ruha miatt alulexponált, arab terroristára hasonlító ifjú férj.

A telefonnal, szakértelem nélkül készült fotók esetén mindegyik előfordulhat. Persze ha mindenki megtartja magának a fotóit, nem baj, de sajnos ez nem így szokott lenni, mer' egyeseknél amint kattant a fényképezőgép, három másodpercen belül fenn kell lenni a fotónak fészbúkon és ha egy óra alatt nem jön 40 lájk és 25 hozzászólás, akkor nem is ért semmit az egész. Aztán az egyébként kulturált lagzi a közösségi médiában úgy néz ki, mint a csatkai cigánybúcsú, mert csak a létező legrosszabb képek jelennek meg.

De ami még rosszabb: ezek a képek el is készülnek valahogyan. Ez pedig azzal jár, hogy valaki mindig ott bóklászik az események kellős közepén, bamba arccal bámulva a lehetetlen szögben tartott telefonját, ami egyébként másokat lehet, hogy zavar az esemény megélésében. Voltam már olyan esküvőn, ahol a délután 3-kor kezdődő vendégvárástól egészen éjfélig folyamatosan volt valami rokon, aki éppen fotózta az ifjú párt, épp csak fel nem mászott az asztalukra vagy be nem bújt a pap és a misekönyv közé. Engem pedig már egy fél óra múlva is zavart, hogy állandóan villog az automatára állított LED-es vaku és utána az eseményről készült fotókon és videókon sem sikerült teljesen kikerülni az alkalmi fotósok hadát.

Nem baj, ha a vendégeknél ott van a telefon, de sajnos sokan nem képesek eleget tenni annak az egyszerű kérésnek, hogy ne fotózzanak ész nélkül mindent, ami eléjük kerül. Ha náluk van a ketyere, megállíthatatlanul fossák világgá életük érdekes és kevésbé érdekes eseményeit.

jan. 2. 20:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak szelfiket csinálnék a párommal pl háttérben a dekoráció meg a kaják ilyen itt jártunk együtt jól éreztük magunkat jelleggel. Persze ilyenkor is genyóság lefotózni a tele szájú Gizit meg Benikét vörös fejjel a háttérben, pláne tiniket akik még önbizalomhiányosak és összetörnek ha lesz róluk egy ronda kép. Emiatt olyat etikus csinálni ahol nem nagyon látszanak háttér emberek. A többit meg csinálja a profi fotós.
jan. 2. 21:01
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

le kell adni a telefont - mivan? Ennek elment a józan esze?

És hogyha valami gáz van, akkor? Ott állok telefon nélkül, mert a hülye menyaszörny szerint "ő nem akarja, hogy más fényképezzen". Menne el a franc ilyen esküvőre, akkor sem, hogyha a húgomé.

Azért az ostobaságnak is van határa.

jan. 2. 22:06
 19/20 anonim ***** válasza:
23%
Lehet lepontozni, leszarom, megnézem, hogy állna a lepontozók szája, hogyha valami rokon közölné velük hogy eksüvőre nem visznek telefont - vay leadják :D
jan. 5. 18:10
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nincs, hogy le kell adni a telefonokat.
jan. 10. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!