Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy élte meg a pillanatot, amikor az exe megházasodott?
29 éves vagyok, most már abba a korosztályba tartozom, hogy egy pár éve házasodnak az exeim. Talán 1 emberrel tudtam volna eddig elképzelni a házasságot, meg ő olyan nagy igazi szerelemnek tűnt, most láttam Facebook-on, hogy most már ő is házas. Kicsit így belémnyilalt ilyen rossz érzés, de nyilván ez az élet rendje. Aztán van olyan exem is, aki korábban házasodott, aztán semmi érzés nem volt bennem.
Van köztetek olyan, akit kicsit szíven ütött az, hogy az exe már házas, mi magunk meg még lehet nem vagyunk rajta egy kicsit túl a dolgon ezért is érinthetett így?
Bár én egy kicsit rosszul vagyok összerakva, mert lassabban engedem el az embereket.
Olyan érzés ezek ellenére nincs bennem, hogy basszus én miért nem vagyok már házas, mert még mindig nem tartok ott egzisztenciálisan sem, hogy jó ötletnek tartanám, szóval vegyesek az érzéseim.
Szóval összefoglalva: van köztetek olyan, akibe rossz érzések kavarogtak miután megtudta, hogy a volt párkapcsolatában a másik fél már végleg másé lett?
Egy exem nősült meg, a többinek még normális kapcsolat sem nagyon jött eddig össze utánam, pedig 34 éves vagyok és az exek is kb ennyi idősek.
Egyébként nem gondoltam nagyon semmit, nem tartjuk a kapcsolatot, csak facebookon láttam. Nem ismerem a nőt sem. Szerettem amúgy a srácot, amíg együtt voltunk, de ő szakított 2 év után, indoka az volt, hogy mégsem szeret. Volt neki korábban egy nagy szerelme, valószínűleg őt próbálta velem pótolni. Hogy a mostani nőjével is őt próbálja-e pótolni vagy sem, azt nem tudom. Fájt a szakítás, de most már én is kapcsolatban vagyok (egy sokkal jobban, aki tényleg a társam) és ez egy régi történet.
Totál hidegen hagyott.
Nem tudom de felénk nincs túl nagy jelentősége ennek...
Nálatok lehet, hogy a házasság az ilyen lételem egy kapcsolathoz.
Egy exem házasodott meg és vállalt gyereket azóta mással, de vele amúgy is én szakítottam, meg mint kiderült, meg is csalt (azt hiszem amúgy, azt a nőt vette el, akivel mellettem összejárt, de ebben nem vagyok biztos), mindenesetre abszolút hidegen hagyott. Mármint így érzelmileg, amúgy mint érdekesség, örültem neki, mert mindig örülök annak, ha az ismerősi körömben mások boldogok, de egyébként nem érintett meg.
A többi exem meg amennyire én tudom, nem házasodott (még?) meg. Van, akiről tudom, hogy már régóta van barátnője, eleinte ez zavart, mert gondolom akkor még baromira nem voltam túl rajta, de azóta ez is már elmúlt. 11 éve vagyok a férjemmel, ennyi idő alatt szerintem minden korábbi érzelem elmúlik bárki iránt :D Főleg, hogy a férjem nem csak egy búfelejtő volt soha, hanem valódi érzelmek fűznek hozzá. Meg most már gyerekek, közös élet, stb, szóval na, érted. De mielőtt vele összejöttem volna, akkor azért volt rá példa, hogy rosszul esett, vagy nem is tudom, elszomorodtam, amikor egyik-másik exem továbblépett. Nyilván mert akkor még nem voltam teljesen túl rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!