Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira tetszett egy nő a munkahelyemen, mindig terveztem hogy majd ismerkedem vele, de most látom a rendszerben, megváltozott a vezetékneve, vagyis megházasodott. Akkor ez elúszott?
Figyelt kérdés
2023. dec. 1. 13:38
2/5 anonim válasza:
Igen elúszott. Ezért kell összekapni magad mert mint látod valaki nem csak halogat hanem cselekszik is.
3/5 anonim válasza:
El. És már régen elúszott valószínűleg. Az is lehet, hogy nem is volt semmi esélyed soha.
4/5 anonim válasza:
Igen. Nekem ugyanez volt, mikor tudtam, hogy van valakije évek óta, aztán szokás szerint rákeresek fb-on, csak éppen egy hétvége után megváltozott a neve. Merthogy megházasodtak. Épp volt párom, de csak ültem a gépnél és nem tudtam moccanni - aki pedig ott ült mögöttem a kanapén. Azóta van is két gyerekük.
annyi, hogy nem kolléganő volt, hanem szaktárs évekkel azelőtt, és gyáva voltam nyitni felé, mígnem késő lett, és utána se szakítottak, ez az én szerencsém
5/5 anonim válasza:
Nyilván már elég régóta esélytelen volt a dolog...
Tehát ha elhívtad volna kávézni,akkor is foglalt nőként ült volna melletted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!