Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányad fokú rokonokat szokás esküvőre hívni?
Figyelt kérdés
Tehát mondjuk a szülőket, testvéreket evidens, hogy hívják. Talán még az első unokatestvéreket, nagynéniket, nagybácsikat is illik. De ezen felül még szokás másokat is? Gyerekként voltam olyan esküvőn, ahol anyám első unokatestvére házasodott, de nekem ők már nem annyira közeliek szerintem, hogy meg kéne hívnom.nov. 10. 15:57
11/12 anonim válasza:
A te esküvőd lesz vagy anyukádé amúgy?
Kit érdekel, ha megsértődik az, akivel úgyse tartasz kapcsolatot? Nem kell a másodunokatestvéreket meghívni, meg anyuka kedvenc volt kolléganőjét családostól.
A menyasszony meg a vőlegény el tudja dönteni. Te is.
12/12 anonim válasza:
Családtól függ. Ma már ahány ház, annyi szokás... vidéken még mindig vannak helyek, ahol dívik az is, hogy a nagyanyám vejének a húgának a macskájának a fodrászát is, más helyeken meg rokonokból is csak azokat, akikkel tartják a kapcsolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!