Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm volt bunkó vagy én az esküvőmön?
Nemrég volt az esküvőnk. Nagyon szép volt! Őszi dekoráció volt mindenhol, asztaldíszek, vázában csokrok stb.
Van egy nagyon régi barátnőm, aki elég érdekes dolgot csinált az esküvőmön, azóta sem tudom hova tenni.
Már indult volna haza a párjával hajnali 2-kor, mikor odajöttek elköszönni, és barátnőm megkérdezte, hogy elvihetne-e egy csokrot az asztalukon lévő vázából. Mert olyan jól néz ki, annyira tetszik neki.
Teljesen lefagytam, mikor kérdezte... De végül azt mondtam, hogy nem szeretném, hogy elvigye, milyen hülyén nézne ki, hogy minden asztalon áll egy váza, benne egyen-csokrokkal, arról az asztalról meg hiányzik, ahol ők ültek.
Végülis már hajnal 2 volt, lehet, odaadhattam volna. Nem is tudom, mit csinálnak a dekorosok vagy az éttermesek ezekkel a díszekkel a buli után. Kidobják? Amúgy a násznép jó része még 3 órát maradt, hajnal 5 körül kezdtük lezárni a bulit. Elég szembetűnő lett volna, ha hiányzott volna egy csokor, ilyen magas, hosszú szárú vázákban voltak, az asztalok központi esztétikai elemei.
Oda kellett volna adnom neki?
Meg nem is értem, hogy jut eszébe ilyet megkérdezni? Normális, hogy elkunyeráljuk más esküvői díszét, amiért ő fizetett?
Szóval én voltam szívtelen, simán odaadhattam volna neki, vagy ő volt pofátlan, hogy egyáltalán megkérdezte? Vagy is-is?
Tudom, triviális kérdés, sose legyen ennél nagyobb gondom :D , csak érdekel a véleményetek.
Te jó ég...
Óriási lehet a szeretet, ha ilyeneket gondolsz a "barátnődről". Minek kellett akkor meghívni az esküvőre.
Meg az anyós sztori is...
Ideje lenne talán felnőni.
"Ha majd ő megy férjhez, én is szánok rá pénzt, és nem fogok elkérni semmit az asztalról, mert nekem ez halál idegen. Ő megtette, mert neki meg ez a természetes. Letudtuk a dolgot, ennyi, nem állt közénk. Azóta is beszélünk, a barátság megmaradt."
Hát, te azóta is ezen a dekor-csokor kérdésen rugózol. :D
Hihetetlen mekkora problémái vannak az embereknek... :(
"Végülis már hajnal 2 volt, lehet, odaadhattam volna."
Igen, odaadhattad volna.
Ő kérte, nem volt bunkó.
Te nemet mondtál. Ha nem bántóan tetted, nem voltál bunkó.
Hogy jut eszébe ilyen? Miért, tilos vagy mi?
Mondjuk, hogyha az én barátnőm ezzel jönne oda az esküvőmön, boldog mosollyal adnám neki - ha tetszik neki és szeretné, miért ne? - de hát, igen, van aki magára gondol (mint te is), és van, akinek a barátnője öröme sokat jelent.
Gondolom nem vitted haza a csokrot, szóval nagyon sok értelme volt a hisztinek.
" És ha megmondtam volna, hogy én adtam oda, akkor megkaptam volna, hogy nem lett volna szabad, meg mit fog gondolni a város (10E fős településről beszélünk), meg ez így NEM ILLIK..."
Ki a bánatot érdekel, hogy mit gondol a város? :D N E V E T S É G E S!!! Ezt a mentalitást kéne kiirtani már végre, de qrvasürgősen, mert semmi létjogosultsága nincs.
Btw minden egyes plusz infóval csak magad ellen hergeled a népet, hogy próbálod megmagyarázni a saját egysejtűséged, nem tűnik fel? :D Rendesen szekunder szégyenérzetem van már, fejezd be szerintem és engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!