Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levezetek egy hülyeséget, hogy a barátnőm pasija állítólag félrelépett az én esküvőmön, de hazudik arról, hogy kivel. Mi a véleményetek?
Tavaly novemberben házasodtam, és 3 barátnőm volt meghívva, mint baráti vendégem, plusz a fotós, aki férfi, hozhatott kísérőt is.
Na és a 3 barátnőm közül a legkevésbé szoros, nevezzük Dórinak, a minap mesélte Messengeren, hogy szakításközelben vannak a 8 éve tartó párjával, mert az én esküvőmön megcsalta. Mondom kivel? Azt mondja a fotós nőjével. Mondom mikor? Hát kaja közben.
Hagyjál már, ezt most nektek mondom, hát nekem kis szoros esküvőm volt, nem az a sátras lagzi, egyáltalán milyen helyiségben tudtak volna kufircolni? Egy budifülkében állva? Nem rémlik hogy egyáltalán együtt lattam volna őket mikor feltámadhatna a vonzalom. Meg az a csaj, a fotós haverom kisérője, a világ legszimpatikusabb, legjófejebb, legtermészetesebb csaja volt, a fotós haveromnál is 100× normálisabb. Kizárt hogy ilyen skandallumba keveredeik. Meg mi az, hogy kaja közben? Sztem ott ült a helyén, koktélozott, evett, meg volt fotózásunk, akkor ott volt velünk, asszisztált.
Mondtam Dórinak, hogy ezt valószínűtlennek tartom, kifejtettem miért.
Másnap mondja, hogy az (ex?)párja elismerte, hogy nem a fotós csaja volt, hanem a férjem egyik unokatesója "a hosszú szőke hajú", aki nem hozott kisérőt. Hát instant tudtam, hogy kamu, mert az illető uncsitesó meleg, és 10+ éve csaja van, tavaly vettek közösen ingatlant. Azért nem jött a nője, mert más vendégek előtt a rokonságából még titok hogy meleg mert homofóbok kissé. Mondtam is egyből Dórinak, hogy na ez a fotós kísérőjénél is biztosabb, hogy nem, elmondtam miért kizárt dolog. Erre megint lelépett konzultálni, de nem tudta meg kivel csalta meg.
De írom neki, mi ez a szitu, hogy a pasid nond random neveket? Honnan tudod hogy megcsalt? Onnan, mondja, hogy belenézett a telefonjába, és egy haverral arról beszélt, hogy ami az esküvőn tőrtént, az a numera lemegy vele a sírba. Mármint a titok.
Most azóta is az az eredmény, hogy nem tudja kivel. Hát nekünk alig volt 30+ fő vendég, és 1-kor volt a szertartás, este nem tom hánykor, mondjuk 7-9 fele hazamentünk mind, csak egy ebéd-vacsi volt egy étteremben az emeleten, ami külön teremként funkcionált, a többi éttermi vendég a földszinten volt.
Néztük férjemmel a vendéglistát ugyan kivel kufircolhatott volna a pali, meg eleve mikor, hol? Nem tudja egyikünk se elkepzelni.
Már az jár a fejemben, nem a mi esküvőnkön volt az ominózus félrelépés, es erről is hazudott a pasika. Aki itt próbál bemártani random női vendégeket, az simán arról is kamuzik, hogy egyáltalán mikor, melyik esküvőn lépett félre.
De a barátnőmnek ezt nem mondtam, csak azt hogy nyomozás helyett felejtse el ezt a hülyét, hiába a 8 év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!