Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Levezetek egy hülyeséget,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levezetek egy hülyeséget, hogy a barátnőm pasija állítólag félrelépett az én esküvőmön, de hazudik arról, hogy kivel. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Tavaly novemberben házasodtam, és 3 barátnőm volt meghívva, mint baráti vendégem, plusz a fotós, aki férfi, hozhatott kísérőt is.

Na és a 3 barátnőm közül a legkevésbé szoros, nevezzük Dórinak, a minap mesélte Messengeren, hogy szakításközelben vannak a 8 éve tartó párjával, mert az én esküvőmön megcsalta. Mondom kivel? Azt mondja a fotós nőjével. Mondom mikor? Hát kaja közben.

Hagyjál már, ezt most nektek mondom, hát nekem kis szoros esküvőm volt, nem az a sátras lagzi, egyáltalán milyen helyiségben tudtak volna kufircolni? Egy budifülkében állva? Nem rémlik hogy egyáltalán együtt lattam volna őket mikor feltámadhatna a vonzalom. Meg az a csaj, a fotós haverom kisérője, a világ legszimpatikusabb, legjófejebb, legtermészetesebb csaja volt, a fotós haveromnál is 100× normálisabb. Kizárt hogy ilyen skandallumba keveredeik. Meg mi az, hogy kaja közben? Sztem ott ült a helyén, koktélozott, evett, meg volt fotózásunk, akkor ott volt velünk, asszisztált.

Mondtam Dórinak, hogy ezt valószínűtlennek tartom, kifejtettem miért.

Másnap mondja, hogy az (ex?)párja elismerte, hogy nem a fotós csaja volt, hanem a férjem egyik unokatesója "a hosszú szőke hajú", aki nem hozott kisérőt. Hát instant tudtam, hogy kamu, mert az illető uncsitesó meleg, és 10+ éve csaja van, tavaly vettek közösen ingatlant. Azért nem jött a nője, mert más vendégek előtt a rokonságából még titok hogy meleg mert homofóbok kissé. Mondtam is egyből Dórinak, hogy na ez a fotós kísérőjénél is biztosabb, hogy nem, elmondtam miért kizárt dolog. Erre megint lelépett konzultálni, de nem tudta meg kivel csalta meg.

De írom neki, mi ez a szitu, hogy a pasid nond random neveket? Honnan tudod hogy megcsalt? Onnan, mondja, hogy belenézett a telefonjába, és egy haverral arról beszélt, hogy ami az esküvőn tőrtént, az a numera lemegy vele a sírba. Mármint a titok.

Most azóta is az az eredmény, hogy nem tudja kivel. Hát nekünk alig volt 30+ fő vendég, és 1-kor volt a szertartás, este nem tom hánykor, mondjuk 7-9 fele hazamentünk mind, csak egy ebéd-vacsi volt egy étteremben az emeleten, ami külön teremként funkcionált, a többi éttermi vendég a földszinten volt.

Néztük férjemmel a vendéglistát ugyan kivel kufircolhatott volna a pali, meg eleve mikor, hol? Nem tudja egyikünk se elkepzelni.

Már az jár a fejemben, nem a mi esküvőnkön volt az ominózus félrelépés, es erről is hazudott a pasika. Aki itt próbál bemártani random női vendégeket, az simán arról is kamuzik, hogy egyáltalán mikor, melyik esküvőn lépett félre.

De a barátnőmnek ezt nem mondtam, csak azt hogy nyomozás helyett felejtse el ezt a hülyét, hiába a 8 év...

aug. 9. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dori ferje egyertelmuen hazudik. Fenyezte magat a csetelesnel. Ott latta a Dori leirva ugye?
aug. 9. 06:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan kategoriaju hazugsag,mint amikor lefotozza magat az illeto egy draga kocsi es egy szep haz elott,amihez semmi koze.
aug. 9. 06:11
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
Nem lehet, h a menyasszonnyal? 😁
aug. 9. 08:50
 4/6 A kérdező kommentje:
A menyasszony én voltam, azon az esküvőn amelyiken állítása szerint a megcsalás történt, én meg magamról tudom, hogy velem aztán nem.
aug. 10. 04:13
 5/6 A kérdező kommentje:
1, igen ott látta, chaten barátokkal.
aug. 10. 04:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Kiderült azóta, hogy mi volt?
nov. 8. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!