Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel volt egy érdekes, hosszan tartó nézeteltérésünk. Ő lenne a tanúm a májusi esküvőmön. Mit csináljak?
Nem szeretném részletezni, mi volt a konfliktus, bennem még lappangnak az érzelmek emiatt, ő szerintem már teljesen elengedte a dolgot.
Azóta is beszélünk, de nem érzem úgy, hogy 'szívesen ültetném magam mellé a nagy napomon, mint a tanúmat.
Mit tegyek? Változtassam meg a tanúmat a húgomra?
Mennyire esne neki rosszul ez (másik 2 barátnőm a koszorúslányom lesz)?
Én is kíváncsi lennék, hogy mi volt a vita tárgya, hiszen benned mélynyomot hagyott, míg a barátnődben nem.
Dobj meg egy privát üzenettel és elmondom a véleményem!
Addig az információhiány miatt ennyit tudok erre mondani: nekem rosszul esne, hogyha van egy barátnőm, meg van beszélve, hogy én leszek a tanúja, majd egy konfliktus miatt(amin én továbbléptem), hirtelen megváltozik a véleménye és leváltana engem. Emellett már koszorúslány sem tudnék lenni. Hihetetlen rosszul esne.
Ha ezt a lépést megteszed azzal megkockáztatsz egy újabb konfliktust, valamint könnyen elidegenedtek egymástól. Bár ez a TE nagynapod, úgy legyen megszervezve ahogyan Te és a Párod szeretnétek. Szerintem jobb ötlet lett volna eleve a húgod a tanúnak és a három barátnő koszorúslánynak.
De így a közted és a barátnőd közt lezajló konfliktust nem tudva nehezen lehet véleményt formálni :/
Nincs túl sok jó barát az életben.
Béküljetek ki és szeressétek egymást.
Én pont így voltam. Barátnőm volt a tanum. Mindenbe beleszólt, nem tudta megérteni, hogy nem az ő esküvője lesz. Nagyon idegesítő volt, hogy úgy intézett mindent, mintha a sajátját intézné. Engem, az én óhajom figyelembe se vette. Természetesen többször kértem, szóltam, nem érdekelte. Aztán már erőteljesebben szóltam, meg már anyám, több barátnőm is rászólt, hogy hagyjon engem kibontakozni, erre megsértődött. Kaptam ajándékba tőle, a tanumtól húsz ezer Ft - t. Pedig tehetős.
Nagyon megbántam, hogy nem a tesómat kértem fel. Ő mindig tesó marad, de az erőszakos "barátnő" az eltűnik az életedből (mint nálam)
Köszönöm a válaszokat, akkor leirom röviden:
Mindenbe beleszólt, hogy az ugy nem jó, ahogy mi akarjuk, felesleges pénzkidobás, minek hívom meg xy-t (pl egy másik barátnőnket, akivel ő már évek óta nem beszél, de több ember is szóba került már). Ő márpedig szexi ruhában lesz. Ő akarta szervezni a lánybúcsúmat, de azóta szarik rá, csak fel akar vinni Pestre vetkőzős fiúkat nézni.
Júliusban lesz az ő esküvője is (karácsonykor kérték meg a kezét), leszerveztem neki én konkrétan mindent, egész jó áron, volt amit pl én ajándékba kaptam szolgáltatót aki ismerős (nekik intéztem, nem magamnak), csak hogy legyen pl tortájuk, vőfélyük tök ingyen. Egy köszönömöt nem köptek felém, sőt még úgy néz ki, az esküvőjükre se hívnak meg, mondván hogy nem férünk bele az 55 főbe (bezzeg a 10 éve nemlatott masodunokateso, 'haragszomrád nagynéni' mehet). Nálunk a 30 főbe belefértek, ráadásul felkértem tanunak anno...
És újabban kitalálta, hogy tartsuk egyben a lánybúcsúnkat (3 közös ismerősünk/barátunk van, aki jönne rá, a többi sógornő, uncsitesok, stb). És mindenféleképpen hot man dance-t akar. Én egy hagyományos petrezselyemárulós, vicces feladatod, egyenpólós kocsmázós estét, nem pedig öltáncot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!