Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lagzimba szeretnék valami érdekes és vicces dolgot, ki tud valaamit javasolni?
szia :-) ez nem a menyasszony és nem a vőlegény dolga!!!!!
Majd gondoskodik a vőfély, vagy a násznép a poénokról.
Persze, ha kellően talpraesettek, és lazák.
ezt egy másik válasznál adtam, hátha segít :)
nekem eddig a legjobb, amit 2 esküvőn is láttam, és nekem nagyon bejött az az, amikor a násznépből pár ember hintót alkot. Nyilván az ifjú pár a király és a királynő. Van 2 ló és négy kerék valamint egy kocsis. Ezen kívül van egy narrátor, aki a mesét meséli :D Amikor valamelyik szereplőt kimondja, annak vagy fel kell állnia, vagy menni egy kört a szék körül, mindegy, csak csinálnia kell, és ha elvéti, iszik! :) Pl
Egyszer egy királyi udvarban a KIRÁLY úgy döntött, hogy a KIRÁLYNŐVEL elmennek kocsikázni az erdőbe a királyi HINTÓVAL. A KIRÁLY szólt is a KOCSISNAK. KOCSIS! Drága jó KOCSIS! kérlek, hozasd elő a HINTÓT!, a KIRÁLYNŐVEL, elmennénk az erdőbe. kösd a HINTÓ elé a LOVAKAT, drága KOCSIS. (...) amint az erdőben megy a HINTÓ, a bal oldali LÓ megbotlik, ezért a HINTÓ megbillen, kiesik a BAL ELSŐ KEREKE, hiába próbál egyensúlyozni a KOCSIS, a KIRÁLY ÉS A KIRÁLYNŐ majdnem leesett a HINTÓRÓL!
Na, amikor a nagybetűvel írt szavakat mondja a narrátor, az adott szereplőnek fel kell ugrani, körbeszaladni a szék körül, stb. Nyilván a hintó mindenkit jelent, a két ló is két ember, és a négy kerék is. Tehát 7 emberre van szükség a játékhoz. Természetesen úgy vicces, ha minél sűrűbben egymás után mondják ki őket, mert belezavarodnak a szereplők :) Előbb utóbb valaki iszik :) Szeritem nagyon aranyos, csak arra figyeljetek, hogy azért 4-5 percnél ne legyen hosszabb, mert az már unalmas tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!